Pages

Saturday, September 25, 2010

DAY 910

Day 10 - A photo of your favorite place to eat. 


Ohjeesh, ma olen blogi tsällendsiga kümme päeva vastu pidanud. Ja seda on teinud ka vist kõik teised, kes sellega alustasid. Meryt, su blogi on veel kinnine..?


Igatahes. Täna on hästi ilus ilm. Ma oleks selle ilma üle kohutavalt õnnelik, ma arvan. Kui mul tuju oleks või midagi. Lugesin kella kümnest kella üheni "Nullpunkti". Jõudsin peaaegu nullpunktini. Mulle meeldib see raamat, seni. "Mis sul Viga on" resideerub Liisu käes, kuni ta selle samuti läbi loeb. Ja mõni teine tahtis ka seda raamatut, nagu ma blogist lugesin...


Lisaks sellele on mul kuidagi kahtlaselt igav täna. Võib-olla on sellel mingi piisavalt hea seletus. Võib-olla ma lihtsalt ei viitsi tegeleda enda lõbustamisega. Õhtul lähen kinno step upi vaatama. Ja mis veeel... Päike paistab nii mõnusalt. Tahaks teha midagi lahedat. Rattaga käisin juba sõitmas, aga see on üksi väga igav. 


Õahh.. Ma teen selle blogi tsällendsi ära siis vähemalt. Mu lemmikkoht, kus süüa - Woodberry Kitchen. Kahtlesin Woodberry Kitcheni ja Cheesecake Factroy vahel, aga Woodberry on lihtsalt geniaalne koht. Kuigi võib juhtuda, et ma ei satu sinna enam niipea. 


Piltidega on natuke kehvasti, sest ma ei leidnud sellest just mingeid hingematvalt ilusaid pilte. Aga kui minna siia lehele - http://www.woodberrykitchen.com/, siis leiab sealt ilusti mõne normaalsema pildi. 


PS: Orkutisse häkiti sisse. Väga masendav. 
PS2: Ma kavatsen oma igavuse vastu midagi ette võtta. 4 comments:

Liisi said...

Kuidagi leian, et häkkimine on sama mõttetu tegevus kui enda purju joomine. Ei tea, kust selline paralleel tuli. No life?! Mis rahuldust see annab, et sa kuhugile sisse murrad? Eriti mõttetud vennad. Loodan vähemalt, et keegi neile selle eest kõva raha maksab, kui mitte, siis hoian kahe kega peast kinni ja üritan mitte õhku lennata.....

Paula said...

Oeh, just minu idee. Ma tõesti ei saa aru, mis nad sellest saavad. Või mida saavad need raha maksjad. Ahmaitea. Imelikud inimesed.

Angelica said...

Hei! :D Kas on võimalik, et ma nägin Sind täna Raekoja platsil ühest grupist pilte tegemas?

Paula said...

Päris kindlasti ei ole.. :D
Aga ma nägin mingipäev üht tüdrukut, kes on ühel su piltidel, mis konkursile saatsid :D