Pages

Tuesday, September 28, 2010

Day 13

Day 13 - Your favorite musician and why?
Sügis.. talv.. Eesti.. 


Ärkasin täna kell 6:20. Ma ei tea, mis toimub. 
Arvutitunnis õppisime igast toredaid asju nagu küberkuritegusid ja virtuaalmaailmu. Kuidagi tuttav teema, võimis. Üleüldse on mul seal koguaeg ülipalju äratundmisrõõmu. Dan jutustas mulle sellest esimesest "bug'ist" ka, kui USAs olin, nii et ühes tunnis, kui me rääkisime arvutite ajaloost, siis oli ka päris lahe. 
Masendav, ma ei mäleta tänaseid tunde.
Saksa keel - õppisime endiselt Saksamaad ja sellega kaasnevat. Saime teada, et peale vaheaega toimub meie koolis Miina Härma õpilastega vahetus ja igast klassist saab vist viis tükki minna. Ma pole kindel, kas kohti on veel, aga päris lahe oleks iseenesest. 
Klassireisist rääkisime ka. Kujutate pilti, me ei lähegi üheks päevaks! Terveks nädalaks. Asi on kahtlaselt hea. 
Geograafias oli kontrolltöö. Mu geo veerand tuleb neli jälle. Ma nagu tahaks ilgelt kurb olla selle pärast, aga samas ma ei oska, sest see on neli. 
Matemaatikas õppisime veel ühe teema üksliikmetega. See asi paneb mind küsima, et kui palju saab neid erinevaid mõttetult lihtsaid tehteid olla, mida nendega teha saab? 
Niiet. Koolis on kõik, nagu tavaliselt, mõningate eranditega..


Aga, tänane teema. 
Kes on mu lemmiklaulja ja miks?
Jason Mraz, sest et on. Okeiokei. Kui on keegi, kelle muusika meeldib sulle piisavalt palju, et sa oled nõus teda kuulama igakell, igalpool ja igatmoodi, siis ta lihtsalt on su lemmiklaulja. Jasoniga on nii. Jason on lihtsalt.. Jason. CMON. MUL ON I LOVE JASON KÄEVÕRU. See peaks piisavalt hea põhjendus olema vist. :D


Mul pole kõrvaklappe. Ma tunnen kuidas mul on tõsine muusikapuudus. Midagi alajahtumise sarnast. Alamusikaalsus? Alamusitseeritus? Alamuusikakuuldavus? :S

6 comments:

Meryt said...

Pool challenge'it möödas, ning alles nüüd olen suuteline oma blogi avalikuks tegema. Peaaegu. Hetkel avalikud vaid challenge'i postitused. Loodetavasti pühapäeval olen piisavalt asjalik, et ülejäänu ka tagasi tekitada ;)

Paula said...

meryt: pole hullu :) pmst võid sa ju ka otsast alustada. Äkki on keegi, kes tahab nüüd liituda sinuga :)

Meryt said...

Well, tegelikult on asi siiski niipidi, et challenge'i postitused on just nimelt olemas, aga vanad postitused on maas ;)

Paula said...

Aah, sain valesti aru. :) Kohe vaatan.

Anni said...

muide, selle mata kohta - neid hirmsasti lihtsaid tehteid tuleb veel ja eriti tore on muidugi see, kui kõigi nende peale tuleb korraga kt:D

Paula said...

JEEEEEEEEEE, nii tore. :D