Pages

Monday, September 27, 2010

Day 12

Day 12 - A photo of the city you live in. 
Ehk siis koolist ja Tartust. 
Aeg läheb nii megakiiresti, et mulle tundub, nagu ma just oleks ühe esmaspäevase vihkamise-postituse kirjutanud. Aga kuna see ei saanud olla vähem kui nädal aega tagasi, siis mainin ma igaksjuhuks uuesti - ma vihkan esmaspäevi. Mitte sellepärast, et mul koolis tavaliselt jube halvasti läheks või et ma ei viitsiks muusikakoolis käia, aga need kõik kokku lihtsalt väsitavad kohutavalt. 


Lõpetasin just koduste ülesannetega ja kell on kohe üheksa. Masendav. Homme on esiteks geograafias kontrolltöö, millega ma veel eriti pole tegelenud, aga kontrolltööde õppimine jääb alati kõige hilisemaks.. Et hommikul paremini meeles oleks vms. Lisaks sellele peame saksa keeles jutustama liidumaadest. Kusjuures on üsna suur võimalus, et mina võin olla see, kes jutustama peab.
Muusikas tuleb rütmi koputada, hindele. Ma llooooodan, et sellega saan ikka hakkama. Ja peale selle on homme veel matemaatika ja muud sellised tapvad ained.Muusikakoolis läkski nii, nagu ma kartsin - pidin kodust ülesannet laulma. Jube. Katastroofiline. Mul oli täiesti selge see, aga mul läheb hääl kümnel juhul kümnest lihtsalt kinni, kui ma laulma pean.. Sain kaheksa. See võib mõjuda mu veerandihindele laastavalt. Aga see tähendab lihtsalt, et ma saan veerandi üheksa.


Täna oli koolis bioloogia kontrolltöö. Liisu oli haige, niiet mul oli päris... lõbus.. Kui rääkida sarkasmist ja irooniast. Kirjutasin just oma eesti keele vihiku ümber. Tuli välja, et need asjad peavad ikkagi ühes vihikus olema. ÕH. Kirjandus ühel pool ja keeleõpetus teisel pool. Olin tubli, tegin ilukirja. 


Lisaks sellele kõigele on mul veel tänane blog challenge.. 

Ma loodan, et need pildid on okei. Viltu on :S


Aga okei. Tartust. Tartu on selline.. pisike ja nunnu. Ühest linnaotsast teise jõuab ühtepidi 7 minutiga, teistpidi 27 minutiga. Tore linnake. Meil on Tasku ja Kaubamaja ja Lõunakeskus, aga midagi väga huvitavat siin peale linnachilli teha ei annagi. Sellepärast ma käingi muusikakoolis.. :D Vist. 
Tartust pärineb suur osa Eesti linnakatest, ma arvan. See oli totaalne vihje praegu...
AGA, muidu on täitsa okei. Selline eestilik koht on, tihtipeale külm ja märg ja vastik. 


Votnii :)


Üks vahemärkus veel. Täna laulsime Marisega vahetunnis kogu oma repertuaari maha. "Be OK", "Kes aias", "Mis värvi on armastus (kollane?)", "Lemon tree", "Naerata", "Baby" ja kõike muud veel.. Maria kannatas :D


Vahemärkus number kaks. Ma nägin eile ühte hästi ägedat rõdu. Peaaegu sama äge rõdu, nagu see minu unistuste maja oma, Herne tänaval. Pilt on kaa. Sellepärast ma siin kaalun ühte Paula unelmate maja postitust.. Hm.. Mõnuuuus :]


OSALEGE FOTOKONKURSIL (:

2 comments:

Anni said...

auhind on muidugi MEGAAHVATLEV, aga esiteks: ma ei tea, millist pilti sinna teha (tean, et peab olema profiilifoto) ja teiseks: ma nägin, kui prod pildid seal on, niiet mu innukus järjest langeb, kuna ma ei tea, kas on mõtet üldse midagi tegema hakatagi, kui seal nagunii mingid megaprod fotod on... :)

Paula said...

Mh, alati pole esiteks võit ju tähtis ja pealegi ilma proovimata ei teagi sa ju, mis võimalused sul on. Niiet, proovi ikka :)