Pages

Sunday, September 26, 2010

Day 11

Day 11 - What's in your makeup bag. 


See on minu puhul nii mõttetu teema. Õigemini, ei ütleks, et mõttetu, aga igav. Võinoh, mitte igav, aga kindlasti mitte huvitav. 
Minu meigikotis (mul tglt pole sellist asja, mul on peeglilaua sahtel, kust leiab kõike, mida ma ei kasuta ja vahel asju, mida ma kasutan) on kõige rohkem 3 asja, mida ma kasutan. Need on:


Ripsmetušš, tegelikult on see enamasti ainus asi, mida ma kasutan.
Blush, mida ma tegelikult väga ei kasuta. Aga see on seal kujutletava koti sees pmst.
Jumestuskreem, mida ma enam pmst üldse ei kasuta. Peale usat olen ma piisavalt pruun.


Pmst, sahtlist leiab veel 21 huuleläiget (lugesin ära),miskid lauvärvid (pole vist kunagi kasutanud neid), ripsmekamm (see oli mingi ripsmetuššiga koos, ma pole seda eraldi ostnud), sädelev lainer, see mingi lauvärvi moodi sädeluse värk (mulle hullult meeldib see, aga see on veits fänssi). That's all. Ilmselgelt on mul mingi aeg miski huuleläike fetiš olnud. Hetkel ei kasuta ma ühtegi. Kui siis ainult ühte huulepalsamit.


Jap. Oli küll huvitav. (:

No comments: