Pages

Thursday, September 16, 2010

Day 1

Ma olen nüüd ametlikult haige, palaviku, nohu, vahelduva kurgu- ja peavaluga. See kõik viis mu blog challengiteni, kui nüüd aus olla, siis viis mu selleni Liisu, kes tahtis esialgu ise challengit teha. Projekt ise koosneb 30-st päevast, kusjuures igal päeval on eraldi teema/eesmärk. 

Esimese päeva teema on "a picture of yourself and description of how your day was". See tähendab seda, et ma pean teile pildi leidma. Kuigi ma panin suhteliselt kõik oma uued pildid eelmisse postitusse, siis kui ma hästi otsin, siis leian ma ühe Paula x2 pildi. 
See on eelmisest nädalast, ma arvan.

Aga, mu tänasest päevast. Hommikul ärkasin peavalu ja kõige eespool mainituga. Spordipäev viidi läbi ilma Paulata, mis mind absoluutselt ei üllata, sest ma ei näe ühtegi põhjust, miks minu kohalviibimine seda paremaks oleks teinud. Igatahes, ma täiendasin enda stendi. Selle käigus leidsin need kraabitavad kleepsud ja tegin mingeid väga vajalikke pildikesi väga vajalike tekstidega. Näiteks...
Ühe sõrmuse tegin ka. 

Ülejäänud aja olen veetnud magades, Jasonit kuulates või telekat vaadates. Ma arvan, et ma pole viimase kuu aja jooksul nii palju telekat vaadanud, kui täna kokku. 
Matemaatikat olen ka õpetanud päris mitmele.
Ja ma kardan, et homme kooli ei jõua.
Mau. 


Okei, ma loodan, et ma suudan ülejäänud 29 päeva ka oma projektist ilusti kinni pidada. Keegi minuga koos ei taha projekti teha? Kava leiab siit.

4 comments:

Liisi said...

Aga mis seal ikka:D See tundub huvitav. Teen kaasa!

Meryt said...

Meryt teeb ka kaasa. Hetkel on mu blogi veel kinnine, aga teen selle paari lähima päeav jooksul avalikuks ;)

Keiti said...

Ma ka kaasa tegema .

Paula said...

Jee, väga lahe.