Pages

Thursday, August 26, 2010

Woah

Kuna mulle väga-väga meeldivad üllatused, siis mul tekkis mõte teha postitus ja panna sinna kirja umbes nagu 10 üllatust, mis mul kõige paremini meeles on. Neid on kindlasti paljupalju rohkem, aga mõned on lihtsalt eriti hästi meeles.

1) Okei, mitte et ma veel täna Lenna Kuurmaast ilgelt leili läheks, aga ma mäletan, et üks mu parimaid sünnipäeva-üllatusi oli see, kui emme mulle Lenna pildi koos sünnipäevapühenduse ja autogrammiga küsis. Sinna peale oli kirjutatud mingi megaarmas tekst ja pilt oli ka ilus. Siis ma olin veel ülim Vanilla Ninja kummardaja, niiet te võite arvata, kuidas see mul silma märjaks võttis.
Siiani meeldib, aga mõistuse piirdes. Mälestus meeldib ka :)

2) Kümme. Ma mäletan, et mul oli klassiõde külas, kui mu isa koju tuli ja alt öeldi, et üllatus on. Ma ausaltöeldes arvasin, et uus kass on. Viimasel ajal oli mingi loomateema üleval, niiet ma midagi aimasin. Aga siis kui ma seda pisikest beeži elukat seal pappkasti nurgas nägin, siis oli nunnumeetri aeeggg. Alguses ma olin temast ülimalt sillas. Siis mul viskas üle, sest ta oli mingi tõsine metslane, sülle võtta ei saanud. Hammustas ja oli niisama kuri. Nüüd ta on jälle väga in, mulle tõsiselt meeldib ta nüüd. Magab süles vahel. Niiarmas. 

3) Kui ma millalgi haiglas olin, ma isegi arvan, et eelmine aasta, siis sain ma sünnipäevakõne. Mul polnud õrna aimugi algul, kes räägib, aga siis ma sain aru, et see on mu klass. Nad suvatsesid sünnipäevaks mulle helistada. See oli tõeliselt armas. Ma muidu eriti ei seedi enda klassi, olenevalt ajahetkedest, aga vahel on täitsa tore.

4) Ja Kerttu platseerub ka kindlasti ühel tähtsalt kohal üllatuste nimekirjas. See oli täitsa tore, kui Kerttu Tänav su haiglapalatisse ilmus, samal ajal kui sa oled teda ainult telekast näinud. Lisaks sellele on Kerttu ülimalt tore, niiet mul on väga hea meel, et ta viitsis tookord läbi astuda :) Ja ma sain mõmmi :) 

5) Marieli kingitus. Ma sain raamatu koos meie piltidega kõigist fotoshuutidest, mille juurde oli pandud meie msnis leiutatud luuletus. See oli ülimäge, silm säras. Ja lisaks sellele sain ma pisikese märkmiku looga, kuidas me üldse teame üksteist, kusjuures, see on päris hämmastav, et me nii kokku saime. 

6) Chris'i, Aileen'i, Nicole'i ja Jake'i kingitused enne seda, kui ma sealt ära tulin. Aileen läks suveniiripoodi tagasi ja ostis mulle need kõrvarõngad. Nii armas lihtsalt. Ja Butterscotch Brownies.. Mau. Ja nad lindistasid mulle kaardi eestikeelsete lausetega. See oli hästi äge.

Damn, ma suutsin oma ajukäärukesi ainult kuue parima üllatuseni sundida, aga muidu, muidu on neid veel. Selle kogu postituse point on vist see, et mulle tohutult meeldivad üllatused.. ja kirjutamine..

4 comments:

Martin said...

Ma kummardasin ka väiksena Vanilla Ninjat ja oi kui pettunud ma olin, kui vanemad jõuludeks vale VN plaadi tõid :)

Paula said...

HAHAHAHA, seda on lohutav kuulda :D

mariel said...

äwwiii, :) ma jätan siis meelde, et sulle üllatused meeldivad . . . (kellele ei meeldiks!?) :D

Paula said...

haha, no just, kellele ei meeldiks >(