Pages

Friday, August 27, 2010

vvvvviiiiiiihhhhhhhhmmmmmmmmmm sakib

Oeh, kirjutasin hommikul pika potituse Bieberist, Mrazist ja Katy Perryst.
Aga mu internet keeras selle metsa.

Igatahes, hommikul läksin rattaga sõitma ja avastasin, et jõe ääres on mingi värk. Mariel oli ka seal ja. Jäin sinna, siis hakkas jubedalt vihma sadama. Istusime seal telgis siis, kuni lõpuks pakkisime asjad kokku ja läksime Taskusse. Ma ei saanud kuhugi minna eriti, sest mul oli ratas, aga Mariel tõi mulle kakaokuninga ja peale seda läksin koju.
Nüüd, kui issi üles ärkab, siis ta ehk viib mind Taskusse, aga ma kardan, et seda ei juhtu. Nõme. Miks. Peab. Vihma. Sadama. Nii. Kõvasti. Õnneks on nüüd mingid pilved tekkinud, mis tähendab, et on võimalus, et see läheb üle. Aga ma tahaks kohe Taskussse, tahaks HU?'d kuulata. NÕME EESTI.
Igatahes. Mis postitus see selline on?!

Ma kirjutasin eelmises postituses sellest, et mu kõige kuulatum lugu ipodis on Jason Mraz - I'm Yours. Olen seda kuulanud 219 korda ehk siis ligikaudu 14 tundi mu elust on möödunud Jason Mrazi loo I'm Yours saatel.
Teisel kohal on Katy Perry ja 3OH!3 lugu Starstrukk, mis mulle vahepeal vägaväga meeldis. Ja kolmandal on.. OEEEE.. Justin Bieber - Baby. OEh.. ei kommenteeri.
Praegu kogub kuulamisi Nelly - Just a Dream, mis mulle hetkel jubedalt meeldib. A Jasonile ei jõua miski ega keegi järele, see on selge.
Nõme.
Ahjaa, "Hirvekütt" muutus veits huvitavamaks. Jah, ma ei pannud jutumrke, oota, ma kohe panen. Nii. "Hirvekütis" tekkis Hettyl mingi tarkusevaim ja nüüd ta ajab seal ägedat teksti. Välejalg kadus ka kuhugi mingi aeg, niiet seee teeb asja veel pisut loetavamaks. Ma ei jõudnud enam, koguaeg oli mingi ..

Hirvekütt Välejalale: SA OLED NII KENA, MIKS MINA NII KENA EI OLE
Välejalg: Sa oled tark, sul on imeliselt hea terav pilk ja muu viisakas jama... blabla..
Hirvekütt Välejalalale *JALALALE :D:D:D* kaks lõiku hiljem: Sa oled ni kaunis, miks mina nii kaunis pole.

Nagu 12-aastased tüdrukud, no ausõna.

Masendav.
Tore rraaaamat on.
Eriti, kui ma avastasin, et Sparknote'is on "kolme musketäri" kokkuvõte.
OEh.
Miks ma seda "Hirvekütti" lugema hakkasin?
Ma olen vist samasugune poolearuline, nagu Hetty Hutter.
Oee..

Äkki ma võiks issi üles äratada, kogemata: P
Ei, ma ei ole mingi evil.
Äkki ma jooksen hästi ruttu Taskusse kuidagi?
Ei, ma ei ole mingi Erki Nool.
Äkki ma lõpetan selle postituse nüüd ära?
Jah. Tubli.

No comments: