Pages

Wednesday, August 25, 2010

Vastused küsimustele

1) mitu korda päevas sa ennast peeglist vaatad?
Ma üritasin ükspäev isegi jälgida, aga teadlikult on seda suhteliselt raske teha. Sa nagu pigem vaatad sellepärast peeglisse, et küsimusele vastata.. Aga ma arvan, et vastus on, et ikka vaatan :D


2) Kui sa oleks loodusnähtus, siis milline ja miks?
Ma läksin sellest mitu korda üle, sest ma ei osanud kohe midagi välja mõelda. Ma mõtlesin öelda vikerkaar, aga ma ei suutnud sellele päris head selgitust leida. Ja siis ma hakkasin äkki naerma, sest mul kargas udu pähe. Nii et päris kindlasti ütlen ma udu, kuna teatavasti on see mu teine nimi, aga samas ma tean, et udus saab kohutavalt ilusaid pilte ja see võib vahepeal päris ilus olla. Udupead oleksid ikka loodusnähtusena ainult udud. Loogiline ja sulatõsi (udutõsi). 


3) Kas sa ootad kooli ?
Ausaltöeldes ei, sest ma tean, et see saab olema üks suur hunnik draamat segatud igasuguste keeruliste asjade ja töödega, niiet mingit erilist motivatsiooni pole. Aga minna tuleb niikuinii, nii et veidi lihtsam on mõelda headele asjadele seoses sellega.. Ma veel päris täpselt ei tea, mis need on.


4) Kui sinu huvitavast ja kirjust elust ühel päeval film tehakse, kes võiks seal peaosa mängida?
Mul meenus selle küsimusega seoses kohe film "The Notebook", kuigi ma ei tea, paljud seda näinud on. Igatahes on see üks minu lemmikfilmidest ja sellepärast arvangi, et selleks näitlejaks võiks olla Rachel McAdams. Aga kui mõelda eesti näitlejate piires, siis ehk Mirtel Pohla, kuna ta näeb alati nii positiivne välja.


5) mitu cm kasvab sinu vasaku jala keskmise varba küüs rohkem, kui parema ?
Vaevalt sa seda vastust päriselt tahtsid, lisaks sellele ei oska ma ka vastata.


6) mida teed kolmapäeval ?
Saan sinuga kokku. 


7) kas sulle maitseb rabarber ?
Oleneb igasugustest tingimustest. Kui ma niisama rabarberit söön, siis mul tekib põske mingi hapukramp, sest see on lihtsalt niivõrd hapu. Kui rabarber otsapidi suhkru sisse toppida, siis on täitsa okei. Aga ma kohe päris kindlasti armastan rabarberi moosi ja šerbetti. 


8) Kas sul on kunagi jänesekarvad kõrvas olnud ?
Ma lugesin selle vist 5 korda uuesti üle, et aru saada, milles küsimus seisneb. Siis ma sain aru, et see ongi küsimus. Ma päris täpselt ei tea, millest Sul see tekkis, aga see oleks kindlasti hea lugu. Vastus sellele on, et ei, ma olen üsnagi kindel, et mul ei ole jänesekarvad kõrvas olnud. No comments: