Pages

Monday, August 16, 2010

Totally, for sure, I just got a manicure, the sun, I swear, is bleaching out my gorgeous hair, twenty-four, thirty-four, I don't even know the score, but go, go, fight, fight, gee, I hope I look alright aka õhtusöök Ryanitega.

Mäletate, kui õnnelik ma olin, kui ma Julie käest Hawaii lei'd sain. Terve see päev läks veel paremaks. Pidime minema saksa restorani sööma koos emme ja Dan'iga, sest Julie lendas enne seda Californiasse. Läksimegi. Enne restorani sisenemist sain teada, et Chris, Aileen, Jake ja Nicole tulevad ka! Ma olin õnnelik. Sest ma peaaegu kartsin, et ma ei näe neid enam.
Ja nad tulidki. Koos kingitustega! Väga-väga lahe. Esiteks sain ma kaardi. Sünnipäevakaardi. POOL sünnipäeva kaardi, sest 3 päeva pärast on mu poolsünnipäev! Ja mitte ainult poolsünnipäevakaardi, vaid nende häälega salvestatud poolsünnipäevakaardi. Ja mitte ainult nende häälega salvestatud poolsünnipäevakaardi, vaid nende häälega salvestatud poolsünnipäevakaardi, kus nad rääkisid EESTI KEELES. Ja mitte ainult seda kõike, seal olid ka igaühe poolt kirjutatud armsad soovid/laused. Nii-nii-nii aww lihtsalt.
Lisaks sellele sain ma kõrvarõngad. Kui me Hyattis olime, siis käisime Aileen'iga suveniiripoes. Ja seal olid merekarpidega kõrvarõngad. Mulle tõeliselt meeldisid need. Aga ma ei ostnud neid.. Ja nad kinkisid mulle roosade merekarpidega kõrvarõngad. Ja need matchisid mu särgiga. MEGA-AWW.
Ja lisaks kõigele sellele. Ma sain butterscotch brownie's karbi koos koostisainetega. Sest just butterscotch brownies oli üks esimesi asju, mis me koos tegime.
Mau.
See oli lihtsalt nii armas.
Ja siis me sõime. Liha, palju liha. Ja naersime, palju. Dan tegi kassinalja, mis on lihtsalt vist kõige naljakam nali, mida ma tean. Chris tegi seda cheerleaderi luuletust ka. :D
Super õhtu oli.

Ma ei taha siit ära minna. Samas tahan ma koju.
Ja ma tahan siia kindlasti tagasi tulla.
Varsti...

No comments: