Pages

Tuesday, August 31, 2010

Suvelõpupostitus

Mul on jäänud 11 tundi seda suve veel, aga ma ütleks, et see polegi nii paha. Vähemalt oli see supertore suvi. Arvestades, et üheteistkümnest tunnist umbes 7-8 tuleks magada, jääb alles umbes heal juhul 4 tundi. Sellest poolteist kulub hommikul ära, mis tähendab, et enne viimast suveund on mul 2 ja pool tundi, et kirjutada valmis üks mõnus suveblogi.


Vaieldamatult oli see seni parim suvi, mis mul olnud on. Ja see teeb ju kõik kohe ilusaks. Kõige parem asi selle juures oli kindlasti Ameerika koos kõikide sinna juurde kuuluvate pisidetailidega nagu purjetamine, ujumine, kayakid, päike, shoppamine ja kõik-kõik muu, millest ma pea kaks kuud oma blogisse kirjutanud olen. Kuite veelkord kuulda tahate, siis New York oli väga awesome, eriti Times Square, shoppinguparadiis ja Niagara Falls. Maryland tegi asja veel paremaks, koos Dan'i, Julie, Chris'i, Aileen'i, Jake'i ja Nicole'iga. Lisaks sellele kõikidele teistele supertoredatele inimestele seal. Ja ilma emmeta poleks see üldse see olnud, niiet tänkju, tänkju, tänkju.


Aga, Ameerika polnud ainus asi, mis mu suve heaks tegi. Sinna alla käivad ka kõik mu toredad eesti sõbrad ja näiteks Leedu sõbrad. Tänu deviantart'ile sain ma hunniku toredaid ja andekaid uusi sõpse, kes küll paraku vist kasutavad Photoshopi piraatversiooni, kuid on siiski väga lahedad. Ja mu photoshoot'id tegid ka need kolm kuud väga mõnusaks. Olgu siis Marieli, emme, Liisu või Mariaga. Kui ma peaks oma sõbrad nööpnõeltega maailmakaardil märkima, siis poleks kõik sugugi mitte Tartus. Mul on nüüd Tallinna, Pärnu, Põlva, Kaunase, Marylandi ja Helsingi sõpru!  


Ma õppisin see suvi tohutult palju uusi asju. Kõiki neid ma korraga (kahe ja poole tunniga), meelde tuletada ei suuda, aga vahepeal tulevad need üksteise järel jälle meelde ja siis on väga mõnus olla. 


Kogu selle asja lõpuks. Halbu asju oli ka. Suve alguses ma peaaegu uppusin mingisse draamasse, mis mind jälitas koguaeg, aga nüüd ma enam isegi ei mäleta, millal see täpselt oli ja miks. Pole tähtis. 


The end.
Järgmised postitused koolist ja füüsika & keemia tundidest. 
Tatikuulid ja telefonikõlarid?
Juba praegu vihkan. 

2 comments:

Anni said...

soovin sulle igatahes edu uue kooliaasta puhul (ka keemia ja füüsika tundides :P)! See on väga lahe, et sulle endale see suvi meeldis! See on ju põhiline! :D

Liisu I said...

tatikuulid ja telefonikõlarid.. yaaaaai :D