Pages

Saturday, August 7, 2010

Pikk jutt ja Shrimp

Hei kõik teie, kes mu blogi loevad veel ja loodetavasti pahaks ei pane, kui ma kirjutan blogi enda jaoks ja täpselt nii, nagu ma parajasti tahan. Lihtsalt, see kõik oleneb tujust ja üldse...

Ma kardan, et järgmine nädal pole mul peaaegu üldse aega blogida, sest me läheme terveks nädalaks paadiga sõitma. Niisiis kirjutan täna, et tee saaks terve järgmise nädala kommenteerida! 

Täna oli väsitav, aga lahe. Öösel olime Jake'iga keldris, sest me vaatasime Jurassic Park'i kolmandat osa. Ma olen nüüd kõiki osi näinud ja mulle meeldis ausaltöeldes kolmas kõige rohkem. Meikis kõige rohkem senssi ja oli muidu suht huvitav. Hommikul ärkasime, tegime Biscuit'e, mis on nagu kõige junkim food, mida ma siin olles näinud olen. (vahemärkus, mul praegu kiisu ilmus ukse taha, ei tea, kelle kiisu, aga jube uudishimulik). Igatahes, need saiakesed või asjad, need lähevad suureks, kui paki lahti teed. Need suruvad ennast sealt välja nagu mingid imelikud kokkupressitud madratsid, mis täituvad ülikiiresti. Väga kahtlane. Ja lisaks sellele, need on megahead. :D Vaadake youtube'ist DoughBoy reklaame. See imelik valge mehike kahtlase entusiastliku häälega.
Junk. 

Peale junki käisime postkontoris. Ma loodan, et pakid-kirjad jõuavad õigeks ajaks kohale. Mul on tegelikult kahju, et ma issi sünnipäevast ilma jään, aga õnneks ei tule ma väga palju hiljem.
Siis tulime tagasi, Kevin oli seal. Mängisime videomänge, värki-särki. Peale seda käisin pilte tegemas ja rannas. Lõpetasin riietega vees, mis oli ametlikult mu neljas kord. Esimene oli, muide, veel Eestis. Muide, Aileeni ja Chrisi R-i saaga lõppes sellega, et nad leidsid nime, mida öelda järjest, et saada r põrisema. Selleks nimeks on Oskar. Votnii. :D

Õhtupoole käisime Jake'il jalgpalli trennis järel. Aileen ütles mulle, et kui me tagasi autosse istuma hakkame, võiks ma hüüda "SHOTGUN", mis ameeriklaste keeles tähendab seda, et kes hüüab esimesena, saab eesistmel istuda. Seda ma tegingi. Aga kuna Jake oli megaväsinud ja tal pole ametlikult ühtegi vanemat õde, kes tema eest shotguni-kohta varastaks, siis lõppes see jagelemisega ukse küljes. Siis ma avastasin, et ma miskipärast ei sure, kui ma pean tagaistmel istuma. Tagaistmel on tore. Mitte 12-aastaste poiste arvates järelikult.. Kahe aasta pärast, kui ma jälle tulen, kakleme me siis tagumise istme pärast? :D Või meeldib 16-aastastele üldse katusel sõita? 18-selt võitleks nagu juhiistme pärast siis..

Ja siis tõid Aileen ja Nicole mu tagasi "koju". Mu tõsine Ameerika kodu. Tundubki juba, nagu kodu. Kõige mõnusam koht Ameerikas. Super. Magothy Road koos Dani ja Juliega. Rääkisin neile oma nädalast, eriti sellest, et ma õppisin purjetama. Kas ma juba blogisin, et ma oskan purjetada, tean kuidas tack ja jibe käivad. Kahte meremehe sõlme oskan kaa! Jänkusõlme ja &-sõlme. :)

Praegu kirjutan blogi ja vaatan FOXi pealt The 70's Show'd. Feels like another American dream. 
Homme on shop-päev. Ma avastasin, et mul pole teile seal teiselpool vett midagi. 
Ma tahaaaaan... Liiga palju asju. 
Head ööd.
Pilte ka veel... Photoshopi trial jättis mu maha, niiet saate tavalisi. Ahjaa, neil on kalad. Aileenil ja Nicolel ja Chrisil ja Jakel. Nemo ja mingi muu kala ja Shrimp. Shrimpil nime pole, aga ta on mu lemmik niiet tal nagu pmst on nimi aga... jah.. Ta tuleb alati kivi tagant välja, kui ma akvaariumi vaatan. Armas, eks... Pilt on metsas, aga et te lihtsalt.. teaks..

4 comments:

Jane . said...

einoh selle autojutuga sa suht mademyday , vahet pole et suht hommik on , aga ikkagi :D:D

Paula said...

hahaha, hästi, et sul lõbus oli. ma tundsin ennast tükk aega pahasti, et ma teise shotguni koha ära võtsin.

Jane . said...

unustasin mainida , et ülihead pildid kaaaaa !

Paula said...

tänud :)