Pages

Wednesday, August 25, 2010

I was thinkin 'bout..

'   janeee says:
 mõtle kui sa kaerahelves oleksid
 või kelloggs
paula says:
 hahahahaha
'   janeee says:
 ei tegelt kah   sa oleks vist kõige kirkam kaerahelves siis pakis

Jane ajab vahel naerma Paulat. 
Ma käisin täna linnaas. Täitsa tore päev oli.
Homme peab õpikutele järgi minema ja puha. Kooltuleb nii varsti, kohutav.
Homme lähen Murieliga ka pilte tegema. Ma ei saa, mul viimasel ajal pole üldse neid.. 
Ma kirjutan mingi imeliku blogi, sest mul on mingi imeliku blogi tuju vist.
Täna oli ilus ilm muidu. Ma ärkasin kell 1, siis oli kogu see vihm ja värk läbi. 
Ja mulle meeldib Nelly - Just a Dream.
Need 1,400 ja peale vaatamist on minu omad, ma kardan :D
Tegin vastuste postituse ära. Tahaks vähemalt kahte küsimust veel. Praegu on kaheksa. 
Ahjaa, avastasin täna, et SEITSME päeva pärast on kool.
Mul on veel natuke raamatut lugeda. 400.
Pole hullu, ma lugesin suht nii peatükke, et ma saaks aru, millest peatükis juttu on. Siis panin lipiku vahele, et see on umbes Judithist ja kerisin järgmise juurde. Töötab suht hästi. Enam vähem saan aru, mis värk on ja töös saan pmst vaadata, kus mis kes.
EI ole tsiitimine ju. Kui mul aega üle jääb, loen ehk korralikult ka läbi aga.. Jah. Ma ei tea, kuna see õnnetu test tuleb.
Täna lähen varem magama, sest mul pole kellegagi rääkida. Jane läks tudule, Rokas läks kuhugi ära, kõik teised magavad või puudub neil nett.. Ats on, ta läheb ka kindlasti kohe magama nüüd -.-
Agajah. Nõme postitus on. 
Side lõpp.


8 comments:

Anonymous said...

ee, jou, ma küll kirjutasin orksi ka sulle, aga ma arvan, et sa seda jälgid rohkem. ja võibolla ma nüüd lähen hiljem kustutan orksist ära siis selle skräpi. AGA. kuule, need pärlid .. kas nende komplektis on rahumärgiga pärl ka? mul oleks väga rahumärgiga pärlit vaja..


Teele, the Punktilaps.

Paula said...

eei ole, ainult tähed ja südamed.

Anonymous said...

okei, täheke ka ehk töötab. kas sa teeksid siukese kaelakee mulle, kus oleks P siis see täheke R N.
PALUNPALUNPALUN


Teele, the Punktilaps

Paula said...

seal on tähed nagu A B C D, blond :D

Anonymous said...

kurat. nüüd on natuke häbi vist. või noh, on jah. aga ei tunne. kurat küll. mul oleks niiväga siukest kaelakeed vaja (mul kunagi oli, ja kandsin nii ära, et tähed tuhmusid, aga nood olid teistmoodi ka veits). nagu ma aru olen saanud, oled sa selles pärlisteemas üpris sees. tead sa, kust leida tähekeste või rahumärkidega pärleid ?:D, ja, ee, ma olengi blond. kamoon. kaks aastat blondeerimist hakkab siiski ajudele, absoluutselt ei vaidle vastu.
vabandused, siiski.


Teele, the Punktilaps.

Paula said...

Hm, ma arvan, et igaltpoolt pärlipoodidest võid saada. Maiteaa.. sa võid muidu www.helmehaldjas.ee vaadata või siis Tartus on nt see Vunderi pood, seal Tähe tn alguses. Võisiis kaubamajas on midagi.

Anonymous said...

miks sa üldse msnis ei hängi ? ja kas sa homme kambjasse muinastulede ööle lähed ?


Teele, the Punktilaps

Paula said...

eiteagi :D
sellest teisest ei tea ka midagi, niiet usun, et mitteh :D