Pages

Saturday, August 21, 2010

EEEEESSSTTIIIII!

Tere inimesed. Oeh, mul on vägaväga kahju, et ma oma esimese eestipostitusega nii kaua venitanud olen, aga selle kõik saate mu blondiinsuse kaela ajada, palju tänu.

Vahepeal näitas mu internet, kui palju ta mind vihkab ja kustutas kogu mu teksti ära. Pole hullu, ma saan uuesti kirjutada põhimõtteliselt.

Ühesõnaga. Teisipäeva hommikul nägin veel korra Aileeni, Nicole'i ja Jake'i. Peale seda sõitsime lennujaama ja läksime mõne aja pärast lennuki peale. Kaheksa tunni pärast vist olime Münchenis. Seal oli meil aega 10 pikkka tundi, mis tuli kuidagi sisustada ilma, et magama jääks. võtsime rendiauto ja sõitsime Garmisch'isse. Täitsa tore väike linnake oli, aga ma kardan, et olin liiga väsinud, et mäletada detaile.
Tagasiteel tegime tunnise uinaku autos. Emmel tegi asja paremaks, mul läks uni ainult hullemaks. Silmad olid nagu kordamööda lahti suht.
Lendasime Münchenist Tallinnasse, mis oli vihmane, märg, tühi ja väike. Õh. Sõitsime Tartusse. Päriselt jõudis kõik kohale vist alles siis, kui vahetänavasse jõudsin. Selleks ajaks olin üleval olnud ligikaudu 32 tundi. Uni oli.

Järgmine päev ma vist ainult rääkisin ja pakkisin asju lahti. Mariel ja Liisi käisid külas. Õhtul avastasin, et mu ameerika-euroopa pistiku üleminek on kadunud ehk siis vist e käes. Arvuti aku jooksis tühjaks ja ma läksin magama. Enne lugesin veel "Hirvekütt'i", kuna peaksin selles vist ikkagi läbi lugema. Seal mul lihtsalt ei olnud aega ega tuju selle jaoks. Ma loodan, et mu eesti keele õpetaja andestab mulle. Loodame..

Täna hommikul ärkasin pool kaks. Selge ajavahe tulemus. See ei tohi korduda. Koristasin toa ära. Tegin riidekapi tühjaks ja panin kõik asjad ilusti järjekorda. Päris ilus on nüüd. T-särgid on värvide järjekorras. Koristades tegin raadio lahti, esimesed kaks lugu, mida kuulsin olid "Love the Way You Lie" ja "California Gurls". Edasi tuli mingi Koit Toome uus imelik lugu ja veel paar eesti lugu, mis mulle üldse ei ustunud.
Tegin USA-kola jaoks kapis ka ruumi. Õhtul avastasin köögis istudes, et meil on üks ameerika-euroopa üleminek seinas. Mu blondiinsus jälitab mind.

Vahepeal olen uuesti ära harjunud Vikingiga, kes on nüüd pehmelt öeldes kõhnem. Kümme elab nüüd õues ja see on talle nähtavasti ainult hästi mõjunud, sest ta on megarahulik, armas ja karvane, nagu padi. Kelder on valmis ja näeb überšeff välja. Ilm oli täna Eesti mõistes väga soe. USA mõistes oli jahe.
Käisin linnas. Tundsin ennast nagu imelik, sest kippusin kõigile naeratama. Paar inimest naeratasid vastu ka. Üldiselt vältisid kõik silmsidet või vaatasid imelikult. Harjusin ära sellega, et eestlased on veidrad..

Sain teada, et päris paljud inimesed tundsid huvi mu vastu vahepeal. Näiteks, et Keiju loeb mu blogi nüüd, mida ma põhimõtteliselt järeldasin juba enne ka, aga ikkagi, aitäh :) Et mu naabritädi tahab elada seni, kuni ma gümnaasiumisse lähen, et teada, mida ma õppima hakkan (sinnani tahaks ise ka elada ja teada saada..). Et mõni teeb mu blogi esimese asjana arvutisse minnes lahti. Et mõni tahab mind isegi näha!

Homme lähen juuksurisse. Pühapäeval Tallinnasse. Olge toredad ja naeratage mulle vastu, kui mind linnas näete. Üritan fotokonkursiga edasi jõuda, võib-olla lükkan tähtaja edasi.. Kirjutage kommentaare, mul on nüüd shoutbox ka, saate kiiresti teateid jätta, ilma kontot omamata :)

3 comments:

Anonymous said...

Heh,olen jah siin veits lugend :), isegi Vana(minujaoks)või ega ma ei mäletagi,kuidas sa talle ütlesid,no Maire igastahes,tundis ka huvi su blogi vastu :D:D Arvatavasti kuulis ta su blogist sinu vanaema kaudu :)

Paula said...

Manna ütleme me kõik siin :D
Agajah, äge, et mul palju lugejaid on :)

Anonymous said...

aajaja :)