Pages

Sunday, August 15, 2010

but you won't take this thing out these words before I say 'em

Jap, nagu näha, siis mul on uus blogikujundus. Ma lihtsalt ei saanud midagi teha, kui ma seda nägin :) Mulle meeldib, mis vist ongi kõige tähtsam.
Võib-olla saate enne mu äraminekut veel oravapilte, sest siin samas ühe puu sees elab oravate perekond ja Julie ütles, et kuna ema käib tihti puu seest väljas, siis tulevad need tited ka varsti välja. Neid pidi olema kolm kuni neli tükki. Alguses pidid nad puu tüve peal ringi hängima, niiet ma üritan jälgida.
Ilm on suht vihmane täna, mis pole iseenesest halb. Vähemalt pole nii palav. Tahaks jubedalt pilte teha.
Fotokonkursi lõpuni on VIIS PÄEVA! Niiet ma soovitan teil kiireid liigutusi teha.

WOW.. Julie tõi mulle just ühe kaelakee. See on musta, valge ja rohelisega. Suured mustad pärlid, igal pärlil on hawaii lilleke. See on niiii äge. Ja see on Hawaiilt, niiet see pole tegelikult kaelakee, see on lei. Appi, mulle nii meeldib see.
EE.. ma sain merekarpidega lei ka. OHMYGOSH.
Nii.. kõik on korras :D Need on lihtsalt niinii ägedad :)

Agajah. Maitea. Ma tahtsin pika blogi kirjutada sellest, kuidas me maisisuppi ja s'more tegime, aga nüüd ma ei saa. Ma olen hetkel liiga õnnelik igasuguste blogide ja asjade jaoks.
Muidu, eile tegin Scrabble'is uue rekordi, milleks oli 316.

No comments: