Pages

Friday, July 30, 2010

PILDITU

Vahel ma lihtsalt ei saa aru, miks inimesed ei saa aru. 

Käisin täna Jake'i ja Nicole'i ja Aileen'iga kayakkimas. Niisama aerutasime ringi. Pärast vaatasime Jake'iga MTV-d ja siis tõid nad mu koju tagasi. Homme lähen jälle, võib-olla läheme isegi Colleeni juurde basseini. Eile käisime emmega shoppamas. Viis kotitäit TJMaxxi on omastatud, kui mitte kuus. Ma käisin seni Michael'sis ja ostsin sealt Beginner Decoupage kiti. Kunagi sain miski ajakirja selle kohta. Teen teile kõigile nüüd igast toredaid asju. Ostsin endale Hairstyles ajakirja, kusjuures samal ajal oli poes NELITEIST ajakirja, mille esikaanel oli Justin Bieber. Kolm neist olid temanimelised. Ma-Sen-Dav.
Pikki blogisid ei kipu keegi lugema ega kommenteerima, niiet ma üritan asja lühikesena hoida. Muide, ma olen oma kokaoskusi siin vähemalt kolmekordistanud. Kuigi kõik mu oskused piirduvad munadega.
Tahan teile listi teha asjadest, mida ma USA's olles esimest kord tegin ja asjadest, mida ma USA juures igatsema jään. Üritan seda reisi lõpus teha.

Kui ma saaks kuidagi päevad läbi kaameraga ringi käia ja teile sellest kõigest filmi teha...
Mauuuuu...

Piltidest niipalju, et õõ... mul pole neid. AGA fotokonkursil pole ka ühtegi niiet aus värk.
Mingeid vanu võite saada, mida ma postitanud pole, aga sellel pole mõtet, niiet ei saagi. : )

Ja ikka veel ma ei saa aru, kuidas vahel inimesed lihtsalt ei saa aru.

Öelge, mida ma ameeriklastele eesti keeles õpetama peaks. :D
Ja mida kellelgi usast veel vaja on.
Ja miks mu msn ei tööta?

PS. Julie jättis mulle Hawaii raamatu, mis on mu lemmikraamat nüüd. Helesinise veega pildid... :]