Pages

Friday, July 23, 2010

Mu tulevikuplaanidest.

Enne seda postitust tuleks kerida allapoole ja lugeda läbi selle all olev postitus, sest need peaks minema järjest, tänaste sündmuste kronoloogilises järjestuses.

Peale fotoshuuti läksime Dani ja Juliega paadiga sõitma. Saime kokku Jeff'i ja Joyce'iga, kes olid ülivägatoredad ja kellel oli ülisuperäge laev. See oli nagu, megasuur ja selle taga oli pisike mootorpaat, mille jaoks oli eraldi lift. Neil oli väljas grill ja toolid, sees oli konditsioneer ja mingid juhtimis asjad. Ma eeldan, et selle kohta öeldakse kokpit. Kui ma eksin, siis shoot me. All oli köök koos viie külmiku (2 freezerit, 2 fridge'i ja 1 jookide jaoks) ja muu köögistuffiga. Pluss kaks magamistuba telekate ja suuuurte mõnusate vooditega. 2 vannituba. Veel üks telekas. Neoontuled paadi allservas. Väljast läksid kahelt poolt teed esiotsa, kus oli ideaalne päevituskoht.
Anyway, ma olin parema meelega üksi õues, sest 1) ei saanud ma kõigist naljadest aru, sest nad rääkisid nii kiiresti, peale Joyce'i, kellega oli väga tore rääkida; 2) väljas oli soe, sees oli konditsioneer, mis oli veits natuke liiga jahe; 3) väljas oli kõige ilusam päikseloojang ja paadid. Ujuma ei saanud minna, sest seal olid millimallikad. Ja siis ma istusin seal väljas, jõin kokat ja niisama mõtlesin.

Kui ma saaks seda teha, ehk siis kui ma oleks jumal ja mul oleks mingi pisike võlukepike, millega saaks spoofi teha, siis ma liigutaks Eesti D.C. külje alla, teeks pooleks ja tõstaks teise poole California külje alla. Kuna Eesti on nii väike, siis mõlemale poolele teeks kuhugi teleporteerumise punktid, et saab ühest Eesti osast teise Eesti ossa. Nimetaks Eesti Ameerika ühendriigiks ja teeks talle eraldi veerandidollarise, hapukapsa ja kartulite pildiga. Koliksin California poolsele Eestile elama. Hakkaksin tööle graphic design alal ja teeksin kõigile ilusad kodulehed ja reklaamid. Teeniksin palju raha. Ostaksin endale jahi, musta Mustangi ja vana punase Beetle'i. Ehitaks endale pisikese maja linna äärde, mis oleks vee ääres. Kujundaksin selle kõige ideaalsemalt üldse. Ostaksin endale muta akustilise kitarri, vasakukäelistele. Teeksin eraldi toa fotoasjadele ja koguksin endale kõige perfektsema fotovarustuse. Käiksin igapäev majataguses basseinis ujumas ja sööks palju ananasse (Kui  Eesti oleks California kõrval, oleks seal soojem kliima ka). Sõidaksin mõni nädal läänepoolsest Eestist Hawaiile koos kellegiga. Kuna sõit võtab nädala aega, siis kuulaksin teepeal palju Jasonit või siis kutsuksin ta jahile esinema ja saaks temaga sõpradeks. Ja kuulaks kogu ülejäänud Hollisteri playlisti ka. Korraldaksin Hawaiil oma sõpradega kokteilipeo(d). Kuulaksin ühte plaati, mille olemasolus ma tegelikult kindel pole ja sisust pole õrna aimugi, aga ma igatahes kuulaks seda.. Sõidaks tagasi läänepoolsesse Eestisse. Teleporteeruks idapoolsesse Eestisse ja külastaks kõiki toredaid seal. Külastaks Jake'i ja Nicole'i Marylandis.

AGA, kuna ma ei ole jumal ja mul ei ole spoof võlukepikest, siis...

...pean ma tegema tõsist ajurünnakut, et mõelda välja selle asja reaalne versioon. Ma pole veel suutnud selleni jõuda, aga ma üritan..

Vaatasime täna Dan'i mündid üle. Sain 54 münti 56-st, mis tähendab, et puuduvad Guam ja Iowa. Sain selle väga tähtsa mündi ka. Kahju, et raha ümbrikuga saata ei saa.

Tervitan kõiki, kes praegu SEDA LAUSET loevad ja neid, keda need lauselugejad edasi tervitavad. :D

http://www.youtube.com/watch?v=EWxGEzsjHIA

4 comments:

Anni said...

Päris lahe oleks jah, kui maailm oleks niimoodi paigutatud... :D Mulle ka täitsa meeldiks! Muide, kas sa mu kirja said kätte? Ma saatsin selle sulle gmaili peale... :P

Paula said...

vaatan järgi, kas sain :)

Ats said...

Hangi omale see võlukepike ;)

Paula said...

Ha, tahaks küll jah :)