Pages

Wednesday, July 14, 2010

MaggieMoo's family edition.

Ma olen täna juba ühe blogi kirjutanud, aga Eesti aja järgi on juba homne varahommik, niiet kannatate veel ühe ära. Täna (enamuse jaoks siis juba eile) oli hästi lahe päev. Päeval olime Dan'iga kahekesi kodus. Ma tegelesin NeoCube'iga ja suutsin selle tagasi kuubikuks moondada, mis oli saavutus number üks. Peale seda soovitas Dan teha kuuli, seest tühja, millega ma ka üsna edukalt hakkama sain. Siis said meil magnetitega ideed otsa ja Dan otsis mulle mingi arvutimängu, mille kohta ta ütles, et see on raske, aga ma peaks sellega hakkama saama. Mängida ma seda eriti ei jõudnudki, sest meil läks tükk aega selle allalaadimisega (pisike ja roosa arvuti ei pea vajalikuks massiivsete arvutimängude olemasolu enda mälu arvelt) ja lõpuks kui sellega hakkama saime, tuli vaikselt linna sättima hakata.

Linna sõitmine võttis kaua aega, niiet ma magasin suht pool teed vist (ma jään alati autodes magama, kui ma kellegagi ei räägi või midagi... suht masendav) ja pool teed üritasin Dan'i, Julie ja Bryan'i naljadele pihta saada, aga see oli veits liiga inside ja liiga lawyer-talk, ma kardan.

Linnas käisime söömas ja peale seda avastasime, et väljas sajab. Mitte kõvasti, aga märgatavalt. Me pidime minema kuhugi nurgale, et Julie saaks meid 20 minuti pärast peale võtta. Vahepeal avastas Dan jäätisepoe ja see kõlas liiga hästi, et öelda ei. Ma sain endale sellise sinise, M&M-side, vahukommide ja nonparellidega jäätise. Felt like heaven. Päriselt ka. Ahjaa, siis me emmega avastasime selle plakati, millel on näod välja lõigatud, et pisikesed lapsed saaks sinna taha ronida ja pilte teha. Niiet me pugesime sinna taha ja Dan tegi pilti. Jeei.

See jäätis oli tõsiselt hea, aga kuna õues sadas (soooooja vihma), siis see hakkas igast otsast tilkuma ja see protsess oli kiirem kui mu söömise kiirus, niiet jah..Vahepeal hakkas veel hullemini sadama, ma pole sellist vihma vist päris ausalt mitte kunagi näinud. Jooksin välja (olime vahepeal mingisse poodi sisse läinud) prügikasti poole. Kleit oli läbimärg, juuksed läbimärjad, kingad lirtsusid, kõik ujus. Varsti tuli Julie, aga selle aja peale sadas veel rohkem ja autosse jõudes olime me kõik läbi vettinud. Kui Julie kõvimini gaasi vajutas, siis oli tunda, kuidas kingas vesi tahapoole vajus. Aga see oli soe vihm, ma oleks võinud seal jalutada, vabalt. Nii mõnus lihtsalt. Seal oli Starbucks ka. Oleks endale mingi kohviasja võtnud ja jalutanud vihmas. Võinooh.. soojas basseinis?! Tagasisõit oli.. märg. Aga autos oli õnneks kuiv, niiet kõik jäid ellu.

Nicole rääkis mulle eile mingist Skittles'i mängust, et kui näed kollast autot, siis peab ütlema Skittles. Ma hakkasin mõtlema, et see mäng oleks päris keeruline New Yorgis. Et noh, kollased taksod, igal nurgal paarkümmend tükki. Niiet kui näete Nicole'i või mõnda tema sõbrannat New Yorgis hüüdmas Skittles-skittles-skittles-skittles-skittles... siis teate :)

Kõik kindlasti tahavad näha, kuidas Paula ja ta ema moondusid MaggieMoo jäätisepoes pisikesteks mudilasteks ameerika mägedel koos lehmade ja jäätitega.

Ma lähen nüüd magama, pliksplaks.
Homme tahaks loota, et terve päev ei saja, mis kahjuks vist nii ei ole.
Ja ma mõtlesin välja, mida osta usast Rokasele.
Ja Hawaiifännid ei ole kohe kuidagi kättesaadavad...
Ja ma vist ikkagi peaks nüüd magama minema..
Ahjaa, ma unustasin mainida, et lisaks vihmale veel oli äike ja müristamine ka, mitte vähe.

Head ööd :) või tere hommikust, vahet pole. :D

No comments: