Pages

Sunday, July 11, 2010

Lühike ja igav ja ilma piltideta.

Ma arvan, et ma vist võiksin jälle ühe blogi kirjutada. Eilsest veel nii palju, et ma sain teha kaks pikka videokõnet, niiet mu infolüngad on mõneks ajaks jälle täidetud. Lisaks sellele tegin Nicole'ile ühe käevõru pärlitest ja hiljem mängisime Julie'ga 3 korda Scrabble'it. Lõpuks ma isegi võitsin kaks korda. Ma suutsin teha ühe seitsmetähelise sõna, milleks oli "donater" - wipikajee. Peale Scrabble'it sõime ja vaatasime "Avatari". Mulle isegi meeldis. Vahepeal oli veits kahtlane, aga muidu oli täitsa ok.
Täna hommikul pidi veits varem ärkama (ma ärkan siin niikuinii vara, niiet mul suht pole vahet), sest Annapolises oli Apple'i workshop ja e pani mu sinna kirja. Vähemalt see osa sellest asjast oli igav, aga võib-olla sellepärast, et see oli mingi basic ja ta rääkis täiesti igavatest asjadest. Aga ma mängisin iPadiga seni, mis oli üliäge. Üks ägedamaid asju, mida ma näinud olen.
Peale seda shoppasime. Palju. Ma sain endale.. uued mustad skinny teksad (täiesti skinnyd), kaks t-särki, pardiga kaelakee, käevõru, valge pitsiga pluusi, mingi päeviku moodi asja (seal on roosa maailmakaart..) ja midagi kindlasti veel... Pärast käisime söömas ja veel TJMaxxis ka..
TJMaxx oli tore ja värki, aga mul on eraldi jutt. Kuna me olime seal kaubamajas isegi mitu tundi shopanud, siis mul ei olnud enam mingit erilist vaimustust ja ma istusin peale mingi hunniku riiete proovimist kuhugi lihtsalt. Minu kõrvale tuli üks pisike neegritüdruk, roosa kleidiga. I guess I shouldn't say neeger.. Kuigi ma ei saa aru, mis selles halba on. Igatahes, pisike pruun tüdruk, tuli istus mu kõrvale. Vaatasin, et ohoo - pisike pruun tüdruk. See kõik on lihtsam vist dialoogi panna, muidu on nii mõttetu kõike välja kirjutada, aga põhimõtteliselt vaatas ta oma pruunide silmadega mulle otsa ja:

Pisike pruun tüdruk: Hellooo
Üllatunud Paula: Hey
Pisike pruun tüdruk: What is your name?
Üllatunud Paula: It's Paula
Pisike pruun tüdruk: Okay, I'm five years old *tõstab käe, näitab viite pisikest pruuni sõrme*
Eriti aww-olukorras Paula: Okay, and what's your name?
Pisike pruun tüdruk: Meeka (ma pole kirjapildi õigsuses kindel, aga nii see kõlas)
Eriti aww-olukorras Paula: Okay.
Uudishimulik pisike pruun Meeka: And how old are you?
Eriti aww-olukorras Paula: I'm fourteen.
Eriti uudishimulik pisike Meeka: Is that your mommy?
Eriti aww-olukorras Paula: Yes
Pisike ja armas Meeka: What's her name?
Eriti aww-olukorras Paula: Eneken
Pisike ja uudishimulik Meeka: What's your number?
Whattaheck-olukorras Paula: What number do you mean?
Pisike ja uudishimulik Meeka: Your house number and phone number and...
Um-olukorras Paula: I don't live in America
Whatdoyoumean-olukorras Meeka: Don't you have phones there, where you live (LOL)
Um-olukorras Paula: Sure we do.
Relieved Meeka: So, what's your phone number.
Screw-it-olukorras Paula: It's 5054504
Relieved Meeka: 5 0 5 4 5 0 4 ?
Kuidas-see-talle-meelde-jäi-olukorras Paula: That's right.
Fascinated Meeka: My number is 140255468... no.. 140... *jookseb õe juurde* What's our house number?
Pisut vanem õde väga imeliku pilguga: *vuristab numbri ette*
Fascinated Meeka: It's 1 and 4 and 0 and 5 and 4 and 4 ..
Vahepeal tuli Meeka ema ja kutsus ta ära.
Kurb Meeka: Bye *kallistab Paulat*
Eriti üllatunud Paula: Yeah, bye :)
Hiljem saime kassade juures kokku.
Meeka: *võtab taskust kujutletava visiitkaardi, näitab näpuga* That's my house number, tha'ts my cell number and that is my picture.
Eriti aww-olukorras Paula: Right, got it. *võtab "visiitkardi"*
Meeka: If you're bored, call me..
Eriti aww-olukorras Paula: I'll do that.
Eriti armas pisike pruun Meeka kallistab mind ja siis emmet ja siis lehvitab...

Täitsa lõpp, kui nunnu :)Liisu, saada mulle invitation.

Meryt, mul oleks Sulle üks jutt :)

Hawaiifännid oodatud msni, kordan, Hawaiifännid msni..

Ja kõik teised - kommenteerima :)

No comments: