Pages

Tuesday, July 13, 2010

Kuidas ma eile mänguparadiisis käisin.

Eilse päeva veetsin põhiliselt Jake'i ja Nicole'i juures. Üliäge oli. Neil on hästi-hästi mõnus maja. Julie ütles sinna sõites, et mulle kindlasti meeldib Nicole'i tuba. Kusjuures, tal oli õigus. Ma ei tea, kaua ma ise selles toas vastu peaks, aga see oli üliarmas. Üleni roosa tuba, sebramustriga detailidega. Niii armas lihtsalt. Tal oli hunnik nukke ja pärleid ja roosa kitarr.. Jake'i tuba seevastu oli sinise ja oranžiga. Põhimõtteliselt oli täpselt aru saada, et Jake lihtsalt peab sprodiga tegelema. Kõik need postrid ja trofeed ja pildid.. Ma ei või.. Super.

Alguses mängisime lauamänge. Mingeid erinevaid, mida ma varem mänginud polnud. Siis läksime keldrisse, mis oli kõige ägedam koht majas. Seal oli põhimõtteliselt ideaalsus. Terve riiul lauamänge (öelge mäng ja see on seal olemas), 3 erinevat mängukonsooli (kaasaarvatud Wii). Ja neil olid ma arvan peaaegu kõik Wii mängud. Me mängisime igatahes mingit Family Game Night'i, Wii Resorti ja Wii Fit'i. Agajah... Hästi tore oli. Ma tahaks endale siukest tuba, nagu nende kelder.. :D

Siis me sõime pasta di mamat, mis on nagu ma aru sain, Eileen'i enda retsept põhimõtteliselt. Ja peale seda hakkasime brownies'id (mm.. brownies, braunis, braunisid? ma ütlen nende kohta küpsised parem..) tegema. Mässasime seal mingi tund aega umbes, vahepeal tegime Nicole'iga natuke ehteid ja Jake mängis arvutimänge. Nicole'il läks oma ehetega veits kauem ja me Jake'iga läksime keldrisse Wiid mängima. Ma nagu, ei saanud mitte millelegi pihta alguses, sest ma polnud neid varem mänginud (loogiline) (Wii Resort). Korvpallis sain pähe, rattasõidus ka, frisbis ka. Aga vibulaskmises olime me esimesed 4 ringi totaalselt viigis. Me mängisime seda mitu korda, niiet mõlemad võitsid ka. Ja siis oli mingi skuutriralli, selle ma võitsin isegi. :D Aga tegelikult pole mul üldse vahet, sest nii lahe oli.

Vahepeal tuli Nicole ka ja ütles, et küpsised jahtuvad. Mängisime oma archery lõpuni ja läksime oma küpsiseid lahti lõikama. Seda, muide, tehti joonlauaga, sest Nicole ei olnud nõus arvestama faktiga, et üks küpsis võib olla suurem kui teine. Ja need olid head.. Tõsiselt..

Tahtsime Jake'iga lakrossi ka mängida.. Võinooh, st et ta tahtis mu kõigepealt mängima õpetada ja siiis mängida, aga õues sadas vihma ja äike oli ka, niiet teinekord. Selle asemel sõime veel küpsiseid ja vaatasime seda videot, kus Justin Bieber vastu ust kõnnib ja siis naersime natuke ja siis hakkasime tagasi sõitma, sest pidime Dan'i juurde õhtusöögile jõudma. Me jäime veidi hiljaks. Liis ja Kirke olid ka seal, mis oli väga tore. Ma sõin maisi, ullallaa, ja see oli täitsa hea. Ja siis mängisime veel kaks Scrabble'it, ühe ma võitsin, teise kaotasin mõnusalt. Aga pole hullu, ma ei hakka vist kunagi arvestatavalt emmele Scrabble'is pähe tegema.

Peale seda läksid Eileen, Jake ja Nicole ära. Emme läks magama ja me Dan'iga rääkisime magnetitest. Sellepärast, et neil on see NeoCube vms ja ma hakkasin sellega mässama ja siis me rääkisime sellest, kuidas see kõik tegelikult töötab. Lahe oli. Ükspäev lahendasime Dan'iga ristsõnu. Ma heal juhul teadsin kahte vastust, aga lõbus oli ikkagi. :D

Praegu ma lähen ja teen midagi lõbusat. Võib-olla on aias veel see orav, lähen annan talle pähkleid. Või siis mitte.. :)

Ja ma peaks vist tõesti Nicole'ist ja Jake'ist pilte sebima, muidu te ei saa midagi aru. Aga, lühikokkuvõttes, nad on mõlemad hästi toredad. Nicole küsib koguaeg, et kas meil Eestis nt Hannah Montana show (talle ei meeldi Miley Cyrus, no worries) või Starbucks või Dunkin Donuts on. Ma ütlen talle peaaegu alati, et ei, meil pole seal mitte midagi. Seoses sellega, käisime emmega poes ja ma seal ütlesin midagi selle kohta, kui palju asju seal tegelikult on ja emme ütles, et on ikka hea olla usa laps. Ma ütlesin, et tegelikult on veel parem olla eesti laps usas, sest siis pole see nii tavaline. :D

2 comments:

Meryt said...

Hei!
Meryt kuuldel :D
Igastahes peaks veel 2ra mainima, et Eesti laps USAs on palju parem olla kui Usa laps USAs :D
Huh, ma lihtsalt pidin seda 8tlema ;)

Paula said...

Meryt, mul oli selline küsimus, et sa põhimõtteliselt oled usa tudeng, eks?
Ja selle teise osa kohta, jah, ma arvan ka nii :D