Pages

Saturday, July 31, 2010

Go Texas Longhorns!
Käisin täna Jake'il ja Nicole'il külas (kas ma ei saaks seda lühendada? nagu Schoolers Pond driveway'l vms). Kõigepealt käisime ratastega rannas, et näha, kas kayakidest tuleb midagi välja. Ma sain Jake'i bmx-i. Ilm oli megatuuline, niiet me ei läinud. Sõitsime ratastega ringi, neil on perfektne rattasõidu ümbrus (mitte bmx-ide jaoks siiski). Ma nii kahetsesin, et mul Hollisteri t-särki ja musti skinnysid polnud, sest ma oleks kohalikke bmx-i tüüpe niitnud nagu POOF. Okei, nagu wannabe biiemmikser. Pealegi polnud mul õigeid riideid ja ma vaevu sain selle rattaga sõidetud. Hiljem käisime toidupoes ja hakkasime peale seda süüa tegema. Me Nicole'iga tegime kohvijäätist ja kreppe, krepid olid rohkem minu ja kohvijäätis Nicki teema. Aileen tegi kana ja beefi ja bruschettasid. Siis pidid krepitaigen ja kohvijäätiseasjandus mõnda aega seisma, niiet ma läksin keldrisse Jake'iga videomänge mängima, ehk siis jalgpall. Ma sain haledalt pähe. Vahepeal niitis Jake muru ja kuna ta nägi selle pärast väga mitteheastujus välja, siis me Nickiga tegime talle uksepeale kirja nagu Kirke sünnipäeva message. Aga see ütles hoopis "Good job, Jake!". Mingiaeg läksime õue kayakke garaaži tõstma. Jake pani vooliku tööle ja täiesti puhtjuhuslikult (jahaah, kindlasti..) sain mina sellest läbimärjaks. Niisiis panime mu riided kuivatusmasinasse ja ma sain särgi. Siis tegime krepid lõpuni, mille juures mulle tundus, nagu mul oleks mingi varjatud krepianne, sest ma ei messinud neid nii uppi, kui tavaliselt. Keerasin ümber, mitte ei seganud pudruks. Päriselt ka. Siis tegime veel kohvijäätise, maasikamoosi (tükkidega, tervitan vanaema) ja vahukoore valmis. See kõik kokku maitses lihtsalt superhästi. Jake siiski ei olnud nõus eriti tunnistama,et need on paremad, kui tema omad. Aga pole hullu, ta ei saanud seda teha. 
Vahepeal, kui kreppe tegin, siis ma ütlesin Jake'ile, et ma loodan, et see ta lemmiksärk polnud, et ta ei saa seda kindlasti enam kunagi kanda. Ta ütles, et jah, kahju küll. Ma ütlesin, et ma võiks selle endale jätta ja koos retuuside ja vööga kanda. Ta küsis, et inimesed Eestis teeks seda? 
Kui kreppe sõime, jõudsid Dan ja Julie kohale, kes pidid mu kaasa võtma. Julie ütles mulle: "Sa võiksid selle särgi endale jätta ja näiteks vöö ja retuusidega kanda". Lmao. 
Läksime Dani ja Juliega restorani. Teepeal rääkisin neile oma päevast. Ja kui me restoranist ära läksime, siis mingi kelner hüüdis mulle, et "Go Texas Longhorns!". Ma ei saanud absoluutselt asjale pihta, kuni mõistsin, et särgi peal on suurelt kirjas "TEXAS LONGHORNS" ja keskel on mingi kahtlane longhorn. Arusaadav. Olen nüüd automaatselt fänn. 

Ja ma sain täna 3 korda Jasonit kuulata. See on kohe päris kindlasti kordaläinud päev. 

Nicki ütles oma iPadi usust lahti ja tahab nüüd Microsoft Courieri. Mulle hakkas ka see jõhkralt meeldima ja ma mõtlesin, et ma võiks näiteks emme eest raamatuid kirjutada või midagi (nkn liiga keeruline sisu, et keegi tegelikult süveneda viitsiks) ja siis saaksin endale Courieri sebida.
Praegu avastasime Juliega, et Microsoft killis projekti ära, sest nad ei saanud ülekuumenemisest kuidagi lahti. Totud. See oli perfektne. Äkki peaks iPadi jaoks raamatuid kirjutama. Julie oma näeb päris seff välja. 

Ma tahaks enne magama jäämist kõrvaklapid ülesse leida, et ma saaks ööläbi kuulata.. Jasonit.
Homme olen päeval Dani ja Juliega kodus, niiet arvatavasti lähen teen makropilte ja üritan mitta heina sisse pikali visata ja mitte puuke korjata. Niiet äkki saate homme makropilte. Ma tahaks oma silmast makrot, et ma nagu saaks selle seina peale panna ja juurde kirjutada, mis värvi need tegelikult on. 

Ma õppisin õigetpidi naeratama. Kui ma veel valetpidi peaks, siis öelge mulle, et ma olen nagu... Sara. Aitäh. 

No comments: