Pages

Monday, July 12, 2010

Chesapeake Bay, sailing

Tänane oli jälle veel toredam, kui kõik eelnevad päevad. Hommikul tegin mina pannkooke. Suht okeid olid vist isegi. Ma arvan, et vaarikamoos päästis asja. Julie'le igatahes meeldisid väga.
Kuna ilm oli kõvasti ilusam kui eile, siis otsustasime purjetama minna. Tuli välja, et neil on teine paat veel, purjega. E ei tulnud, aga me Dani ja Juliega läksime. Alguses sõitsime lihtsalt laheni, mis oli hästi-hästi äge. Seisin paadi esiosas, seni kuni purjed veel üleval polnud ja lihtsalt loksusin seal, väga mõnus oli. Kui laheni välja jõudsime, mõtlesime, et ma võiks ikka ujuda ka. Vahepeal oli tuul ka veits suuremaks läinud ja me ei sõitnud enam mootori, vaid tuule abil. Julie pani köie selle päästerõnga (tegelikult selline kuubiku moodi asi) külge ja kinnitas köie paadi külge. Ma hüppasin vette ja hoidsin köiest kinni, lihtsalt ulpides seal taga. Aga kuna nad sõitsid suhteliselt kiiresti siiski, siis oli see väga lahe. Peaaegu nagu veelauaga sõitmine, aga sa oled koguaeg pikali :D Tegin seda miski tund aega. Üks ägedamaid asju, mida teinud olen.
Siis otsustasime tagasi koju minna, võtta teise paadi ning minna Jake'i ja Nicole'i paati otsima. Nende otsimine võttis päris kaua, aga õnneks sai jalad vees lihtsalt sõita veidi aega. Mingi hetk peatas meid politsei ja ütles, et kõik kehaosad peavad olema paadis ja istuda tuleb korralikult. Nagu mismõttes, ainus lõbu võeti ära. Tegid hoiatuse ja kadusid oma ägeda paadiga minema. Varsti leidsime Jake'i ja Nicole'i koos vanemate ja kellegiga veel. Selgus et seal oli suht palju inimesi. Courtney - pisike tüdruk, Nicole'i klassiõde, hästi armas. Caroline - 16-aastane Courtney õde, ei rääkinud temaga palju, aga tundus ka hästi sõbralik. Siis oli üks tüdruk veel, aga ma ei mäleta ta nime, äkki Christine - 13-aastane Courtney õde, ka väga tore. Jake ja Nicole, keda ma juba enne natuke teadsin. Charlie - pisike poiss, ei tea rohkem temast eriti. Täiskasvanute nimedest pole mul õrna aimugi. Ma küll rääkisin nendega, kuna nad küsisid palju Eesti kohta, aga nimesid ei tea. Alguses me lihtsalt chillisime Nicole'i ja Courtneyga, aga siis me vist väsisime ära ja läksime paati. Samal ajal läksid Dan ja Christopher(?) süüa tooma. Me otsustasime Jake'i ja Charlie'ga Scrbble'it mängida. Muide, ma olen tõsine Scrabble'i proff siin. Me oleme Julie'ga peaaegu iga õhtu mänginud ja ma võidan suht peaaegu koguaeg, niiet Jake ja Charlie mõtlesid, et nad proovivad ka. Jake juba mängis minuga, reedel. Aga, seekord Jake võitis. Päris kõvasti, umbes kolmekümne punktiga, niiet jah. Ta ütles, et ta igaksjuhuks rohkem ei mängi, et muidu kaotab jällle, aga pärast ütles, et we'll see about that. Ta tahtis minuga kaarte mängida, ütles, et seal ta kindlasti võidaks. Ma ütlesin talle, et we'll see about that. :D
Siis sõime, sest vahepeal jõudis kohale SUUR hunnik kana ja kõike muud. Peale seda läksime jälle ujuma. Seekord ma vist hängisin rohkem Jake'i ja Charlie'ga. Äge oli.
Ja siis hakkasime tagasi sõitma. Me olime lahel põhimõtteliselt terve päeva. Ülimalt äge oli, ma ei jõua järgmist nädalavahetust ära oodata, et me seda uuesti saaks teha. Aga Nicole'i ja Jake'i ema (Eileen?) ütles, et ma võin vabalt nende poole minna, kui mul siin igav peaks hakkama, sest Nicole ja Jake on kodus suht koguaeg. Niiet see saab ka lõbus olema.
Ja nüüd üritan ma pildid sisse tõmmata, siia panna, seejärel teha viimase nädala eelarve (ma peaks tglt eelarvet pidama igapäev, aga viimane nädal olen suht feilinud, lihtsalt nii lõbus on olnud). Niiet, kõigepealt pildid..

Ahjaa, ma avastasin, et siin on hästi ägedad putukad. Neil on saba küljes pisike tuluke ja õhtuti on neid aias hästi palju ja kui jälgida, näeb vahel nende saba vilksatamas. Üliägedad tegelased.

Tegin lokke :)5 comments:

mariel said...

pildi peal tundud sa niinii luik, pole haisugi pruunist, BUT we'll see about that :D'

hug (:

Paula said...

hahaha, petlik värk.

hughug (:

Anni said...

see nii lahe! Nagu näha, saad sa seal ikka väääga palju ujuda! :D

Marek said...

Nii palju erinevaid nimesid, et silme eest läheb kirjuks :)..aga kas neist pilte ka on? :P

Paula said...

Anni: :)
Maku: Ei ole.. veel:D