Pages

Thursday, July 22, 2010

Arundel Mills & Quarters

Hallooh. Käisime täna Arundel Mills'is. Ma arvasin tänaseni, et Prime Outlets on suur. Enne seda arvasin, et Annapolis Mall on suur. Tänasest sain aru, et Arundel Mills on MEGASUUR. Seal oli nagu... kõike.
Seal oli suur Victoria's Secret.
Claire's. Best Buy. Hot Topic - ullallaaa. TJMaxx. Books-a-million. Vans - sama suur nagu meie Maximad. Zumiez - almost, almost, almost. H&M. Charlotte Russe. CROCS - öelge mulle, milline inimene teeks crocsipoe, samasuure, nagu Vansi poe?!?!?!?! Esprit. Gap. PacSun. OldNavy. Cinnabon. Aeropostale. Wet Seal. Ahmaitea, vaadake siit ise.

Ühesõnaga. Chillisime seal tükk aega. Sain igast toredaid asju.

Tagasi jõudes tegime Julie'ga poolteist Scrabble'it. Sõime õhtust - kartulid ja pork 'hellooooo home'. Vaatasime 'The Dish'.

Nüüüd ma jõudsin selleni, millest tegelikult rääkida tahtsin.
USA-s on veerandidollarised. Ehk siis quarterid. Sellised nunnud mündid. Ja neid on kõikide osariikidega. Osariike on teadupärast paljupalju ja mina, Paula, otsustasin kõik osariigid kokku koguda. Mul on praegu 27 tükki. Tegin teile mingi joonise, et te enam-vähem teaks, mis mul on ja mida mitte.


Seoses sellega lubas Dan anda mulle homme oma suuure purgi või mingi asjanduse koos kõikide nende kogutud müntidega. Sealt leiaks ma arvatavasti suure enamuse neist.
Ja ma tean väga hästi, millist münti mul eriti-eriti vaja on...

Muidu seda ka, et ma jõudsin täna 20,000-e klikini ja 50-ne watcherini.

PS. Osalege fotokonkursil (:

No comments: