Pages

Friday, June 4, 2010

Veel üks veebikodu (kaks)

Follow my blog with bloglovin
Veel üks selline ka :)


Kui veebikodud eksiksteeriksid päriselus, nagu majadena näiteks. Ja kui iga sait oleks näiteks erinevas riigis või midagi, siis ma arvan, et ma oleks kõik kohad päris tihedalt ära asustanud. Mul on neid tohutus koguses lihtsalt. Ma usun, et mul on neid isegi vähe, aga ikkagi.

Igatahes, mul ei ole neist ikka veel kõrini :D Sellepärast tegingi endale tumblri. Ma usun, et see ei kao ära blogi ja twitteri vahele ja samas ei mõjuta oluliselt ka neid kumbagi, sest tumblr on mõnusalt mugav ja samas mitte nii mõttetu kui twitter. Ehk siis, see on nagu idea-book või scrapbook. Ma ka ei tea, aga mulle seni meeldib täitsa :D

Nagu arvatagi võib, siis kasutaja on
http://paulajohanna.tumblr.com/

Idee sain deviantartist Clipzolt. Tema tumblr oli siis vist lihtsalt nii inspireeriv või ma ka ei tea. Need ainult piltidega tumblrid on igavad.

MUL ON SUVEVAHEAEG! Sellepärast käisimegi Liisu, Kristi ja Marisega kõigepealt Metrosse ja siis pärast niisama tegime linnatšilli. Toomemäel oli eriti lõbus. Soome turistid omavad :D

Küsimusi on kaks:
1) Palju Sul veebikodusid on? Ehk siis kas Sa pigem väldid neid või Sa pigem elad nendes?
2) Mis plaanid kellelgi suvevaheajaks on? :)

5 comments:

Mannu said...

Hüva päiva! :D

Liisu I said...

1)Viieteistkümne juures läks lugemine sassi, nii et üle kahekümne äkki. Kasutan neid kõiki vastavalt vajadusele:D. Ei väldi.
2)Pole plaane, kõik peale minu lähevad minema kuhugi.. JÄLLE :(((

Paula said...

Mann: Kiitos :D

Liisu: haha, jaah, sul on tõesti palju neid :D
njääh, kõik kindlasti ei lähe..

Jane . said...

1) praegu ei oskagi öelda .hm. aga enamasti ei väldi ka.
2) pildistada , pildistada ja hästipalju pildistada . ja ujuda .tsillll :D

Paula said...

Teise punkti kohta ütleks ainult seda, et siis on minu suveplaanid: vaadata Jane blogi, vaadata Jane blogi ja veelkord vaadata Jane blogi :)