Pages

Wednesday, June 30, 2010

Üleeile Poweris ütles umbes, et kes eile veel rannas ei käinud, peavad seda täna tegema, sest tuleb super rannailm. Ja tuligi :) Ma siis mõtlesin ka, et peab ennast randa vedama, aga nagu ikka minu puhul alati on - kõigil oli midagi ees. Marielil olid kunstikooli katsed, tublid inimesed olid tööl ja ülejäänud magasid või ei sobinud rannakaaslasteks (neid oli vähe, niiet ärge tundke end puudutatuna). Igatahes, võtsin oma ratta ja sõitsin ringi, kuni Oskari tappev tööpäev lõppes ja siis me sõitsime veidi ringi ja lõpuks läksime randa. Rannas oli nagu megaapalju inimesi. Käisime ujumas, peale mida avastasime, et meil pole halva planeerimise tõttu mitte ühtegi vajaliku rannaasja, nagu linad või rätikud rääkimata millestki muust. Sebisime ühe sõpsi endale, keegi veidi pisem poiss oma sõpradega, kes andis meile oma rätiku. Nägime Kaimot, kes müüs seal jäätist. Ta ütles umbes, et ta tund aega on siin, siis läheb Rimisse tööle ja üldse ega ta eriti ei maga. Ma ütlesin talle, et kui ta seal jäätisekasti taga magama jääb, siis see ta sissetulekut vist eriti ei suurenda ja soovitasin tal magada. Aga see on juba vana tõde, et Kaimo magab ainult siis, kui tal on igav ja Kaimol EI ole KUNAGI igav. 


Anyway, mulle öeldi umbes, et ma täna veel ringi chilliks, sest homne läheb pmst ainult pakkimise peale, mis on ka sulatõsi. Ja vanaemale tuleb Skype selgeks õpetada. Aga see on täitsa võimalik, ma usun. Niiet ma otsin nüüd inimesed, kes minuga täna veel hängida viitsivad. Kui neid on :) Vaevalt kellelgi mingi tähistamispidu on, et ma ära lähen, niiet KEEGI ikka peab olema :D

Pilte ei ole vist, aga vaadake eelmisi lennuvälja pilte. Keegi pole eriti kommenteerida viitsinud, niiet arenguruumi veel on..

Mis ma veel kaasa peaksin võtma?

4 comments:

mariel said...

päevitused kaasa ;)

Paula said...

uuh, neid ma kohe kindlasti ei unusta ;) :D

Maria said...

minu:a

Paula said...

haha :D