Pages

Monday, June 7, 2010

Shopping

Ma pole üliammu niimoodi shopanud, nagu täna. Kuigi, ma ei ostnud põhimõtteliselt mitte midagi. Ühe asja siiski sain, mida mul vaja ka oli ehk siis uus rahakott. See on nahast, tumesinine, mõnusalt pehme, ülipaljude kaardisahtlitega, ülipaljude muude sahtlitega, pealtnäha väike, kahe trukiga, nunnu. Kliki.
Hommikul päevitasin ka, kuigi minu arust pole sellest kasu olnud.
Linna läksin enamvähem lühikeste pükste ja särgiga. Päeval oli nii soe, et võis ära sulada. AGA mingi hetk, kui me Marieliga Lõunakeskusest välja astusime, oli õues nii jahe, et jah.. ma suht tudisesin seal. Sõitsime bussiga kaupsi ja Mariel ostis kaks kampsuni moodi asja, ühe mingi soolika ja teise ka.. teist ma ei vaadanud, ma olin rahakotist hämmelduses järelikult. Niiet ma sain neist ühe, selle soolika, selga endale. Nägin väga kahtlane välja. Kuigi, endal oli jube mõnus. Samas, kõigil olid pikad teksad ja jakid ja värgid-särgid. Masendav..
Selle kuue tunni sees jõudsin ka oma tunnistuse muusikakoolist ära tuua. Sain eksami seitsme, kitarri veerandi üheksa, solfedžo veerandi kümne, kitarri aasta kaheksa, solfedžo aasta üheksa. See oli mu esimene esinemine, niiet ma olen tegelikult suht rahul. Muusikakooli uksel oli järgmise aasta sissesaanute nimekiri ka. See tegi mind jõhkralt õnnelikuks :)


Ja ma kuulan mingit muusikat mingist ajast, mida ma elusees vabatahtlikult kuulanud pole. Aga, peaasi et mulle meeldib.. ju..


 

1 comment:

Martin said...

Täitsa kobe see teine :P
Lihtsalt igaks juhuks märgin ära, et selle counter'i aadressiga on vist midagi juhtunud, et ta ei näita seda ikoonikest, lugejat vasakul servas ;)
Aga muidu au ja kiitus.