Pages

Thursday, June 10, 2010

Paula valuuta - kleidid + vööd

Käisin eile linnast väljas pilte tegemas. Täitsa mõnus oli tegelikult. Seal oli nii mõnusalt vaikne ja värki särki. Ja ikkagi igatsen ma juba mitu aastat neid põllupilte, mida ma vist ei saagi kunagi. Tegelikult, kunagi kindlasti saan, aga kardetavasti mitte nii pea.
Mul tekkis vahepeal õmblemise tuju, aga mul on ainult liblikatega riie ja sellest õmblemine keelati mul rangelt ära, kuna "ma ei oska nagunii". Võib-olla viitsin ma Abakhanist läbi käia ja osta mingit toredat riiet, aga võite kindlad olla, et selleks ajaks, kui ma sealt tagasi jõuan, pole mul enam ühtki imepisikestki õmblemistuju. Pealegi ei saa ma raisata raha mingi kanga peale, millest ma "nagunii midagi teha ei oska", kuna ma pean tegelikult USA jaoks raha koguma.
See pani mind mõtlema, et ma peaks oma usa-raha üle lugema tegelikult. Seega peaks sendid üle lugema ja muu asja ka kokku arvestama. See sentide karp on nii raske, et mul pole õrna aimugi, mismoodi ma selle panka vinnan. Aga, saab näha. Äkki kaalub hoopis see karp ise nii palju? Kallasin karbi tühjaks, see ei kaalu peaaegu midagi... Lugesin sendid üle. Neid on seal tegelikult ülipalju, aga põhimõtteliselt saab nende eest Forever21-st ühe nunnu kleidi koos nunnu vööga. That's all.

Masendav ju.

Igatahes, kui ma veel eurod ja latid ja mingid asjad veel kokku loen, siis vist tuleb sealt kusjuures samapalju. Umbes. Niiet sisi saab juba 2 kleiti ja 2 vööd. Kui hästi venitada, siis ma arvan, et saab 5 kleiti ja 6 vööd ka vabalt. Või 6 kleiti ja 4 vööd. Mu raha arvestamine on päris mega ma vaatan :D

Ja see postitus on PEAAEGU kirjakeelselt täiesti korrektne, välja arvatud see, et "nunnu" ja "postitus" on punase joonega. See tähendab seda, et ma tõmbasin endale Chrome'i ja ma vihkan seda, et ta eesti keelt kontrollib. Maha võtta ka ei oska. Niiet mõnda aega pean läbi saama ilma "nujahide" ja "suhtide" ja "hm, um, e-deta", sest ma ei kannata, kui ta neile punase joone alla tõmbab -.- :D

Votnii :) Pilte mul ei ole.. ON KÜLL, sellest ma alguses rääkisingi ju. Suutsin ära unustada vahepeal.
Peaks mingi küsimus ka kirjutama, lootes, et keegi sellele vastata raatsib. Ehk siis.. hm.. 
Kes teist on võimelised actually raha koguma (ma tean, et mõni ütles mulle, et ta ei ole, sellepärast küsingi)? 
Jah, kirjutage pikad kommentaarid, toredad, ilusad, nunnud (pole eestikeelne sõna, tean) :D

4 comments:

Anonymous said...

Kogun raha. Arvestades seda, et raha on saadud põhimõtteliselt ainult tööl käies ja vanematelt ei saa eriti arvestatavat summat, siis praegune kogutud raa on ikka päris suur. Kuna olen anonüümne, siis võin öelda - 12k. (ainult tööraha :D)

Paula said...

Tubli :D

Martin said...

Minu meelest on see Chrome just hea sellepoolest, no okei, jah mulle ka ei meeldi need punased jutid, aga see distsiplineeribki ju ;)
Ma vist isegi olen tegelt võimeline seda asja koguma, eriti kui seda ise teenida, siis nagu ei taha eriti tühja-tähja peale kulutada ka... Aga ma olen samas üsna kooner ka :D Väljas söömas hmm, ei mäletagi viimast korda :D
Kuna Sa nii hädas nende punaste ussidega oled, siis peale eksamit ma proovin, äkki on kuskil ON-OFF nupp ka olemas ;)

Paula said...

Kusjuures, me saame nende punastega juba hästi läbi, kõik mu kolm senist eesti keele õpetajat oleks uhked mu üle, ma usun, kui ma lõpetaks "nunnunujahhmmm" kasutamise. Niiet, me saame nendega juba hästi läbi.