Pages

Tuesday, June 8, 2010

Kujundus vol mitusada

Nagu näha võib, siis mul on uus kujundus, jälle. Tegelikult on nii, et ma kogusin deviantartis punkte, et saada endale premium membership, aga kuna see maksab nagu päris palju punktides (aga rahas polegi nii palju), siis ma mõtlesin, et ma pigem kogun raha ja teen punktidega miskit muud.
Ja siis tekkis mul idee et kuna Ats (~Clipzo) teeb nii mõnusaid asju ja kuna ta kogub ka punkte ja kuna tal oli veel msni alapealkiri ka, et tal igav, siis ma küsisin ta käest, et kas ta viitsiks mulle mingi mõnusa headeri teha. Ja mulle endale meeldib väga. Lisaks sellele, et see header mulle meeldib, ma sain kellelegi kasulik olla ja talle 20 pointsi donate'ida.
Ahjaa, ma avastasin, et mul on mingi masendav talve-footer veel. -.-
Ja kuna mul rohkem punkte ei ole, siis ma vist pean ise endale footeri klopsima..

JA nüüd ma lihtsalt pean usa kontserdite pileteid uurima :)

Käisin hommikul hambaarsti juures ka muide. Väga retarded tunne oli mingi 2 tundi, sest tuimestus ei ole üldse tore asi.

Ja eile otsisime emmega ühte prantsusekeelset lugu, mille ta mulle kunagi plaadile pani. Mingi ülihea oli, aga pealkirja ega midagi ei teadnud. Kiusasin teda päris kõvasti. Täna leidsin õnneks plaadi :]

2 comments:

Mannu said...

Kas sa hambaarstile ütlesid ikka, et sa oled sunnitud omale ise hambaharju ostma? :D

Paula said...

EI! meelest läks ära! :S