Pages

Sunday, June 27, 2010

Modellitöö

Käisin eile õhtul jalutamas. Ostsime saia ja söötsime kajakad, varblased, tuvid ja pardid saia täis. Tüübid olid väga rahul igatahes. Jõudsime põhimõtteliselt järelduseni, et pardid on puhta lollid, sest nad ujuvad vastusuunda kastanitele järgi ja kajakad on peaaegu targad, sest nad püüavad õhust saia. Tuvid on pisut intelligentsemad, kui pardid, sest nad isegi ei vaata kastanite poole. Samal ajal varblased söövad üsna edukalt (minu) peost.

Muidu pole eriti midagi toimunud. Pole veel nagu aega ka olnud, et toimuda. Täna hommikul magasin poole üheni ja eirasin viimset kui üht töömeest, kes keldris puurivad. Ma lihtsalt eirasin neid. Siis läksin linna ja shoppasin üksi. Avastasin (jälle), et üksi shoppamisel on omad plussid.

Õhtupoole käisin sünnipäeval ja peale seda nägin Maria uue soengu ja kaamera ära. Tegime niisama pilte. Õigemini ma olin talle modelliks. Täitsa lõbus oli. Mulle tõsiselt meeldib ta kaamera. Pilte saab ka kunagi, enne pean need ise saama :)

Praegu joonistan seda pilti edasi, millest sniikpiiki eelmisse postitusse panin. Ma mõtlesin, et kui ma juba alustasin, siis teen lõpuni ka. Kuigi ma pidin seda edasi tegema hakkama .jpg failist, mis tähendas palju eraserit ja niksimist. Lõpuks sain siiski kuidagi joonepeale tagasi. Praegu olen juustega peaaegu ühelpool, mis tähendab veel natuke keha ja siis ainult tausta. Ma arvan, et see taust saab lõbus olema :)

Sniikpiiki praegu ei pane, mingi üllatusmoment peab ka olema. Ma võin öelda, et ma ise olen sellega väga rahul. :)

KAKS pilti ka. Rohkem pole saanud seni. :)

No comments: