Pages

Tuesday, June 22, 2010

Lõpupalavik

Viimasel ajal on kõik need lõpupeod olnud ja kuna need kõik üksteise otsas, siis kõigile ei jõudnud ja lõppkokkuvõttes väsitasid need ära ka. Kadi oma oli täitsa tore, eriti pärast see Elvas olemine. Me tegime Kadiga diili, et kui neil saun valmis saab (edu, Tom), siis ma lähen sinna ja me teeme Kadiga ühe mullivanniõhtu koos lastešampuse, vahukoore ja maasikatega (tõsi küll, külmutatud maasikatega vist). Jään ootama. Sinna juurde kuulame head muusikat ja räägime uue maja taladest.
Marieli oma oli väga tore tegelikult, kuna ma teadsin palju rohkem inimesi sealt. :D Loogiline. Kuigi, ma eriti ei saanud nautida seda, tehes pilte, sest ma pidin leidma üles kõik, kellele tahtsin roosi anda. See võttis kaua aega ja lisaks sellele ootas linnas e koos Dani, Julie ja Maeve'iga.
Vahepeal oli veel Greta lõpupidu, mis oli nagu omamoodi punase vaiba üritus, aga kuhu ma paraku ei jõudnud ja sellest on mul tohutult kahju. Greta, ma siiski soovin sulle tagant järgi tohutult palju õnne lõpetamise puhul. Mul on sulle isegi pühendusega pilt...


Ja täna käisin siis Liisi lõpetamisel. Erines selle poolest, et ilm oli absoluuselt masendav ja rahvast oli tohutult palju. Muidu aktuse osa ise oli hästi tore ja värki. Kõik olid ilusad ja head. :D Pärast oli mingi koosolemine ka, aga me issiga polnud seal eriti kaua ja otsustasime koju minna. Aga autoga me minna ei saanud, niiet tuli jalutada. Vihma sadas vääääga jubedalt ja koju jõudes olid mu fuksiaroosad kabjakesed läbi vettinud ja peaaegu sama lillad nagu äärispael. Muidu oli hästi tore.

Niiet palju õnne teile kõigile veelkord!

Homme tahaksin käia Abakhanis ja osta koti jaoks riiet ja kaunistusi. Kambja jaoks tahaks ka veits ettevalmistusi teha ja nii. Ahjaa, ma nägin täna Marit, kes õmbleb mulle eeldatavasti 9. klassi lõpuks kleidi. Hästi tore tundus, niiet ma pmst ei jõua ära oodata. Ja paljude arvates saab minust vist täiesti tavaline 9. klassi lõpetajast tsikk, selle armsa, kuid väljakulutatud lõikega kleidiga, mis on eeldatavasti kas fuksiaroosa, türkiissinine või päikesekollane ja sinna juurde on mul kindlasti mingi lokiline soeng ja need traditsioonilised kingad. Aga siiski, minu jaoks kõlab see nii perfektselt. :D Ja teie kõik, JAH, Sina ka, tulete mu lõpetamisele. Aga, sinna on veel kaks aastat aega.
Homsest veel nii palju, et ma loodan..
Ja ma tõesti loodan, et ma ei lähe Tallinnasse enne 30. juunit, sest siis ma ei jõuaks kinno. Ja see kino on tähtis. Ausalt ka. Kui ma siiski lähen.. siis.. Pole väga hullu, ma arvan.

Mul on reisipalavik ka, kõigele lisaks :D:S

7 comments:

G? said...

äww, lihtsalt äww, kui äww pilt :D aitääääh ;*

Paula said...

palunpalun , armas greta ;**

Kadi aka KaTa said...

Oii sulle meeldis mu aktus:P Nunnnu:)
Jään sind ootama külla:D:D Ei jh see diil li hea, eiei, mitte hea vaid super:P
Ps! Sinu lõpetamiselt ma kindlasti ei puudu:p!

Paula said...

Meeldis, tore oli :)
Jaah, anna teada siis, kuidas edeneb :D
Jesh, üks inimene on vähemalt, kes kindlasti tuleb :D:D:D

Anni said...

Meie oleme ka kindlasti tulemas, niiet, ega sa meist ka ikka nii lihtsalt lahti ei saa! :)

Eneken said...

Ei tule Tallinna enne 30 juunit... kui see sind lohutab :)

Paula said...

Anni: väga hea ju :D

E: Enam mitte eriti, aga okei :)