Pages

Monday, June 7, 2010

vaheaeg :]

Ja nüüd on jälle kuidagi nii juhtunud, et ma peaaegu, et ei kirjutagi siia. Aga ärge lootke, et see nii jääb, mul on blogisõltuvus väikestviisi, ma lihtsalt pean seda vahel kirjutama.
Mu suvevaheaeg on, vähemalt esialgu, täpselt selline, nagu ta olla võiks ja olema peaks. Ma alguses arvasin, et ma ei näe kedagi klassist eriti ja et mul hakkab olema ülimalt igav siin kodus ja et üldse.. AGA kõik on vastupidi. Ma olen näinud (peaaegu) kõiki neid, keda ma vaheajal näha tahaks.. Peaaegu.. Ja mul pole vist kordagi olnud igav. Valetan.. eile õhtul korraks oli, aga siis ma mõtlesin kohe midagi välja. Siis oli kõike muud kui igav :) Ahjaa, emme, ma leidsin Tartus parkla, kus Paulad saavad autoga sõita. See on suht päeval koguaeg tühi vist, nagu ma aru sain :D Anyways.. Rattaga on seal ka ülimalt hea sõita. Peale selle olen ma teinud pilte. Päris mõnusalt palju. Mul on nagu.. iga kuu jaoks eraldi kaust, milles on iga päeva jaoks eraldi kaust. Mai omas olid lüngad sees, juunis on kõigil päevadel kaust ja kusjuures mitte ainult 10-20 pildiga :D.

Niiet, mul on väga fun. Ma loodan, et see ära ei vaju.

Ja kakskümmend viis :)

To-do list koosneb hetkel usa asjdest vist. Ma pidin kontserdite pileteid vaatama jne. Tegelen sellega.


  
Eilsed :)

3 comments:

Eneken said...

või et sellise parkla... hmm... :P

Paula said...

täitsa tore parkla on :P

Paula said...

varsti ehitavad nad sinna kõrvale prisma, siis enam ei saa, niiet, vutt-vutt :D