Pages

Friday, June 11, 2010

Ebaõnn naeratab

Nagu ma näen, siis on Blogger jälle edasi arenenud ja teinud uue süsteemi kujunduse jaoks. See on ülimugav mu arust, palju parem, kui enne. Praegu on mu kujundus hääästi natuke paigast ära veel, aga ma tegelen sellega :)

Eile käisime Maria kanali ääres, alguses tegime niisama pilte ja värki. Laulsime Bieberit, tore oli. Enne seda käisin rattaga sõitmas, nagu enam-vähem iga päev.
Täna ärkasin umbes kell 12 ja sain teada, et Lennal on kaubamajas plaadiesitlus. Lenna on alati hea olnud, minu arvates. Ilma Vanilla Ninjata ka. Tegelikult vist eriti ilma Vanilla Ninjata :$. Igatahes otsustasin ma minna. Plaat ise on megailus. Hästi-hästi mõnusa kujundusega, päris päris tõsiselt. Ja plaat ise on ka hea, kuulasin läbi. Autogrammi sain ka, plaadi peale ja posteri (postri? posteri?, Chrome ütleb posteri, aga Chrome loeb sõna "traalekala" ka õigeks, niiet ma ei usalda teda enam) peale pühendusega. :)

Ja kõigele sellele vaatamata on mul palju tähtsamat öelda. Karlil on täna sünnipäev, niiet PALJU-PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS! Ja anna andeks, et ma su sünnipäeva ära rikkusin, ma tõesti ei tahtnud...autogrammipilte :)


eilsest :)

2 comments:

G? said...

minu terve mõistus üteb, et õige on "postri" :D

Paula said...

ma ütleks ka :D