Pages

Sunday, June 20, 2010

Drama, drama, drama

Käisime Liisuga linnas, igal pool. Kõigepealt saime kooli juures kokku ja kõndisime Kaubahalli juurde, sest seal on Fotoluks. Ma tahan endale ikkagi selle akulaadija oma fotokale ära osta. USA-sse ma lihtsalt ei saa kaasa vedada autolaadijat ja autoakut. Pealegi peaksin siis issi ka kaasa võtma, sest ma ise ei oska :D Aga, täna on pühapäev ja Fotoluks oli kinni. Kahju, sest juhul, kui neil seda pole, peab tellima ja tellimine võtab 2 nädalat ja mul ei ole seda aega enam. Ehk siis ma ei tea mis saab ja ma olen veidi närvis. Ehk saan kelleltki laenata või osta selle universaalse, mis kõiki laeb, aga kui ei, siis tuleb autolaadija kaasa võtta ja rendiautodes laadida lihtsalt...
Kuna see oli kinni, siis otsustasime olla ägedad stiilitsikid ja minna kaltsukatesse. Kõndisime pikalt, kuni jõudsime mingile second hand paradise streetile, aga siis tuli meil, geeniustel, meelde, et on endiselt pühapäev ja kõik kaltsukad on kinni. Niisiis me kõndisime lihtsalt ringi, kuni jõudsime Kaubamajani välja. Vahepeal mõtlesime teha oma vlogi ja saada sama kuulsaks nagu Fred või Shane Dawson. Töötame selle kallal veel ;)
Siis käisime Ruunipizzas pitsat söömas ja kõndisime oma ülitäis kõhtudega botaanikaaeda. Meil tekkis vahepeal mõte minna linna lilli müüma, et raha saada (kes kaamera, kes reisi jaoks), aga selleks oleks lilli vaja. Nii mõtlesimegi minna botaanikaaeda ja korjata ära kõik seal leiduvad lilled ning maha müüa. See lause polnud tõsiselt mõeldud.. Botaanikaaias tegime pilte. Kõigepealt niisama muru peal. Üritasin mingist pojengist pilte tehes valgust paika saada, Liisu ütles, et see on liiga kole lill, keegi ei pildista seda. Samal ajal kõndis meist mööda eakas tädi oma kaameraga ja jätkas pärast põgusat pilku pildistamist. Siis nägime Laurat. Ja üldse tegime seal mõnusaid pilte. Istusime suurtes põõsastes, hein peas, jalad mullased, teod istumise all ja päike silmi vesistamas. AGA oli ülimalt tore. Ja pildid on ka üle pika aja väga head :)


Liisu omad meeldivad, muidu ma tont iga pildi peal :)

Usani on ainult 11 päeva jäänud, mis on hästi-hästi tore.  Ja enne seda plaanin minna Kambjasse, mis saab ka väga tore olema, usun :)

Ahjaa, ma siin mõtlesin, et kas ma peaks läpaka uss'i kaasa võtma või mitte. Ja et ma pean endale kusagilt suure kohvri sebima. Ühesõnaga, mul tulevad 11 tihedat ja toredat päeva, ma arvan :)

2 comments:

said...

Aga miks on vaja USA´sse suurt kohvrit, kui sa sealt nkn ostad üli-mega-väga-palju asju :D?

Paula said...

loogiliselt võttes pean ma millegiga needasjad tagasi ka tooma (i)