Pages

Sunday, June 6, 2010

Big mac eine

Ma tean, et ma tegelikult ei tohiks nii tihti blogi kirjutada, sest keegi ei viitsi nii palju lugeda, aga mis teha.. Mu suvevaheaeg on alanud suhteliselt paljulubavalt. Ma arvan, et sellest tuleb palju-palju toredam vaheaeg, kui ma algul arvasin. Eile, peale kooli, käisime Liisu, Marise ja Kristiga linnas, võib-olla kirjutasin juba. Õhtupoole sõitisin veel rattaga ja veel hiljem käisin Ossuga linnas. Niisama hängisime ringi. Täna käisin Mariaga kanali ääres. Ja ma suutsin olla nii blond, et ajada Võidusild ja Turusild omavahel segamini. Veerand tundi seiklesime, lõpuks saime kokku ka. Rääkisin talle Hirveküti nalja (kohustuslik kirjandus kõlab see aasta hästi) ja jalutasime niisama ringi. Pilte tegime ka, palju isegi :) Hästi mõnus oli.

Jah, ja vahepeal peaks mainima, et on jõudnud kätte juba homme :D Ehk siis...PALJU ÕNNE, ANXU!

PALJU ÕNNE, PIRET!

5 comments:

Eneken said...

Mina jõuan lugeda :P Ja mõnikord jõuan ma isegi kirjutada ;) Aga kus see Big Maci osa jäi??? blondidest rääkides...

Paula said...

Fotokas sai hüüdnimeks Big Mac eine, muud midagi. :D

helen ♥ said...

mina jõuan ka lugeda. võiks veelgi tihedamini kirjutada ju ;D

Paula said...

haha, seda on ainult hea kuulda :]
:D

Piret said...

Suur tänu õnnitluse eest! :D