Pages

Sunday, May 16, 2010

üllatus-üllatusArmas muska, nimega Paula. Tahtsin Sulle öelda, et ma ei saa Sulle kommentaare kirjutada, kuigi olen seda üritanud teha viimasel neljal postitusel. Kuna Sa vist loed mu blogi (vähemalt esimesi ridu nagu märkasin *auwww*), siis ma mõtlesin, et ehk näed seda ka. (:

Muidu on nii, et eile käisin Marcuse sünnipäeval. Nägin Gretat. Purustasime oma kohtumis-rekordi. Tavaliselt näeme iga kahe aasta tagant, seekord läks vist aega vaid paar kuud. Ühesõnaga, tore oli. Käisime Gretaga Krootusel jalutamas. Nii mõnus udu oli ja üldse oli super. Kuulasime seda... MUL ON HERILANE TOAS!!! (vahemärkus). Igatahes.. kuulasime seda Titanicu lugu ja olime üldse toredad.

Suvi tuleb tore tore, vähemalt kui kõik läheb nii, nagu vaja. Tegelt toredaks läheb juba mai lõpus - Riia, ERKI, Ida-Virumaa jne. Siis kunagi on usa, palunpalunpalun. Ja siis ma tahan minna Pitbulli kontserdile. Ja siis igasuguseid toredaid asju veel. Suvel kavatsen teie kõigiga pilte tegema minna, niiet be aware :DMul on vaja üks kuri lause kirjutada, lootes, et see midagi aitab :D

EHKSIIS, SINA SEAL :)
Ja ma tean, et sa jubedalt tahad teada kõike, aga küsi minu käest, enne kui sa lihtsalt lähed ja kõik ära rikud.


Agamuidu on nii, et ma lähen nüüd rattaga sõitma :)

Midagi kokanduse tunnist:
Paula: Täielik ****
Maris: Üllatus-üllatus
Õpetaja: Keegi ütles mulle midagi?
Paula: Eem...
Maris: Ee.. Ma ütlesin tegelt Paulale - üllatus noh!
Õpetaja: Üllatus .. ?
Maris: Nojah, eem.. Paula vennal on varsti sünnipäev ja eem.. see on veel üllatus, mis ma kingin.

Maris, näitering tuleb kõvasti kasuks. Lihtsalt parim improvisatsioon, mida ma näinud olen :D
Te ei kujuta ette, kuidas kõik naeru kinni hoidsid :D

Oeh :)Et Martin saaks veel imestada mittetöödeldud piltide üle :D


Ja et eelnev ei tekitaks ääretut üllatust, mis võib viia tõsiste tagajärgedeni, siis igaksjuhuks midagi ületöödeldut ja VÄGA mõtekat :D :


5 comments:

G? said...

jube on see, et sa suutsid kõige koledama pildi minust välja valida . :'( kust ilusaimaid saab ? x)

Paula said...

ei ole sellel viga midagi ju?! :D
saadan msnis lingi, kui tuled.

Martin said...

mis siin imestada, toormaterjali tuleb ju ka vahest exponeerida, muidu ei näe keegi, millist vaeva Sa seal photoshopis koguaeg näed :D
Ületöödeldud alumine pole. Küll aga on minu jaoks tekst liiga domineeriv. St liiga suurelt... siiski, ma tahan Sust kangesti pärjaga pilti nii, et pane end valmis ;)

Martin said...

niisama huvist, mis sa viiamase postitusega tegid? :P

Paula said...

See tundus kuidagi mõttetu lõpuks ikkagi :D
Kustutasin ära :P