Pages

Friday, May 21, 2010

She sells sea shells by the sea shore

Tänane oli supertore, käisime nunnudega rannas. Lihtsalt supermõnus. Ilm oli nii hea ja vesi oli ka suht soe :D:D:D ja üldse, mega oli. Koolis on igav, nagu ikka. Sain täna kaugushüppe kasti rehitseda, ajee. Frisbit sain ka mängida sutsu.

See sayati asi on ka tore. Koguaeg naeran, kui jälle satun sinna. Üks-kaks inimest kirjutavad sinna päris tihedalt mul. Eriti tore on see, et nad ei tunne mind üldse. Ehk siis, üritage enne mõelda, kui te kirjutate sinna midagi. Ärge kirjutage lampi, et suht suva, mis kirjutan sinna. Kui Sa ikka ei tunne mind, siis ära hakka välja ka mõtlema. Aga, samas on lõbus õhtuti unejutuks lugeda neid, naerda saab. Mingi osa on muidugi tõsi ka, ofk.

Mu dA-sõltuvus kasvab koguaeg. Ma sain uue most-faved pildi. Selleks on Taevasinised ( klikka ). Ma isa ka feiviks seda vist. Ja tänu Martinile on mul kommentaare ka päris palju, võrreldes mõni aeg tagasi olnud arvuga. Niiet, ma oma dA-ga väga rahul. Üks memberhip on veel puudu, niiet minge ja donate'ige mulle pointse, palun. Maitea küll, kellel neid üle oleks ja kes neid mulle tahaks anda, aga anyways.. Bitte. Ma võin midagi vastu teha :D

Praegu lähen õue, sest ilm on liiiiga ilus endiselt, et toas passida.

No comments: