Pages

Sunday, May 23, 2010

Rannapäev

Hommikul käisin rattaga sõitmas, jälle. Mul on siuke kahtlane tunne, et mul on lisaks devisõltuvusele veel rattasõltuvus ka. Kahtlane. Hommikul ei toimunud tegelikult midagi väga ekstra-põnevat. AGA, pealelõunal läksime Marieliga randa, päevitama. Kohale jõudes avastasime (suur avastus küll..), et rannas on ülipalju inimesi, niiet me otsustasime minna teisele poole kanalit. Kanali peal oli mingi üritus, millele ma nime anda ei oska. Põhimõtteliselt oli see nagu pisike skatepark, aga veepeal. Ja seal sõideti nagu lumelaudadega, aga vee peal. Et siis nagu veelauad? Õh, maitea, ohmu olen :D Igatahes, pildistasime neid seal, sest mingi võistlus oli jne. Mingi hetk panime oma tekikese maha sinna ja lebotasime. Tegin endale võilillepärja, aga tüdinesin sellest ära ja kinkisin selle ühele pisikesele tüdrukule jõe ääres. Ta oli päris õnnelik :D Mõtlesin, et täitsa hea äriidee oleks. Siis tegime Marieliga veits murupilte ja läksime jõe äärt mööda edasi. Jõudsime võidu?silla alla. Mariel ütles, et seal jube mõnus valgus (tegelt oligi, natuke päikest paistis silla vahelt ja vesi peegeldas tagasi seda) ja ütles, et ma läheks veits silla otsa poole. Nu, ma siis olin sellest valgusest jube vaimustuses ka ja värki, hakkasin minema, äkki käis üks suur "OAAAAHH" ja ma vajusin sinna muda sisse totaalselt. Jalad täiesti mudas. Tõmbasin jalad välja ja nägin rasket vaeva kingade kätte saamisega. Need nägid pärast välja nagu porikäkid. Pidin nendega vees käima, et puhtaks saada ja pärast seda olid need rõvedalt märjad. Nalja sai vähemalt :D Ja pärast jalutasime jälle teist teed pidi tagasi.
Õhtul pesin oma ratta põhjalikult ära. Läigib megailusalt :D Käisin sõitmas ka. AGA, pilte :)


Mariel sattus printsi otsa

Vahepeal, kui see üks kukkus, siis tekkis sinna mingi tore vana fotokaga tüüp. Igatahes, mulle meeldib see pilt :D
Mõnus vesi :) Vidrik, võitis ära ka kogu selle kupatuse :)

Autsh...


Ahjaa, märkamatult on mu blogipostitusi tekkinud üle kolmesaja ja vaatamised jõudnud kuhugi 14 ja poole tuhande kanti. Ja followere on ka täitsa suur hulk :O Tähh :)

1 comment:

Martin said...

ma proovin pärast seda kommentaari pisut kuss olla.
Igatahes, ma tungivalt soovitan (vist isegi nõuan) tagant 4. pildi peal kloonida juhtme välja. See oleks väga hea pilt.