Pages

Thursday, May 6, 2010

põuavine ?!

Tegelikult on nii, et mul on varsti uus kujundus, jälle. Lihtsalt, eile tuli emme ja ütles, et see kujundus ei kõlba kuhugi ja et jubejubejube ja et ta pmst ei loe mu blogi, kui ma ära ei vaheta. Ja ma olin just jõudnud sellesse sisse elada.. Niiet varsti jään sellest ilma. Aga.. ma ei leiagi vist kunagi nii ilusat enam. Kuigi, kui keegi mulle juba välja ütleb, et see kujundus on kole, siis pole see kujnudus enam pooltki, mis ta oli enne.

Koolis on viimasel ajal suht lõbus. Asutasime oma h8rz klubi. Vot. Vahepeal oli geo kontrolltöö. I failed. Aga mu veerandit ei päästa enam niivõinaa miski. Kui ma saaks selle kt 5 või ka 3 siis oleks veerand ikkagi neli. Niiet, suurt vahet pole niivõinaa.  Nelja tahaks ikkkagi.

Nädalavahetusel on Tallinna-plaan. Ja see kõlas nagu stuudio ka vist. *Happydance*. Ma võtaks kogu riidekapi kaasa, ma eioska otsustada. Aga.. ma üritan :)

Teemapuudus vallutab mu blogi, täiega :D Aga.. hm. Ma lähen kohe oma jänesest referaati tegema. Pean ta igast otsast ära mõõtma ja igast toredaid asju veel kirjutama. See paneb mind mõtlema, et ma ei tea isegi, mis soost mu jänes on :D Õnneks seda ei küsitud ka :D

Ahjaa, ma lähen preemiareisile. Sinimägedesse. Koos Liisu, Eneli, Birgiti ja Marisega. Votnii. Kes veel lähevad? Teistest klassidest ma mõtlen.

Ma tahtsin seda ka öelda, et me peame geograafias tegema referaadi ilmastikunähtuse kohta. Ma sain mingi asja, mille nimi on PÕUAVINE. Tere hommikust. Selle kohta pole netis mittte midagi. Ma (L) Geograafiat :)
Aga.. Anxu ütles, et ta saab alati midagi, mis on hulludega seotud (tal oli miraaž). Paulal oli ka mingi kahtlane asi. Birgitil olid püha Elmo tuled (watta? :D). Vihma ja rahe ja udu saajad olid küll õnnelikud. :D

Okei. :)

EDIT: ÕÕÕH. Nüüd guugeldasin ma seda põuavinet jälle ja google'i esimene vastu on Paula blogi. NO.. sellest on mul küll palju abi! :D

6 comments:

Noora said...

mulle ka väga ei meeldi see , kuidagi liiga valge :s , aga muidu jumala hää :D

Martin said...

absoluutselt ei nõustu. no on ilus. kurat. tüdrukule sobib absoluutselt hästi. Aga eks maitseid ole samapalju, kui inimesi. Kui otsustad selle kujundusega jätkata, siis võiks proovida selle piltide kuvamise heleduse korda regullida. Kui väga häirib. Mina hääletan praeguse, helesinise-heleda kujunduse poolt. Vot :D

Liisu I said...

Mulle meeldib see kujundus vägaväga. Kuigi tegelikult on mul täiesti ükskõik milline kujundus sul on, peaasi, et edasi blogid.
omg, me unustasime h8rzi video ära teha ju.
ma sain geos väga lihtsa asja, tornaado oli vist.
muide, ma lõpuks ometi nõustun sinuga.. shane dawson iiiizzzz awezzzome.
väga sisukas kommentaar tuli igatahes.

Paula said...

Noora: Tegelt oli see isegi hea, et Sa seda ütlesid, sest nüüd on vähemalt kaks arvamust.. see teeb asja pisut kergemaks :)

Martin: Ja Sa teed jälle asja raskemaks. Aga tegelikult ma arvan, et ma otsin ikkagi uue, aga sarnase. Tähh ikkagi :)

Liisu: Jei, aitäh :)
SHANE DAWSON ongi äge. Koguaeg räägin. Pmst.. shane dawson sisustab mu kõige igavama hetked oma twitteri ja youtube'iga. Tore, et aru said lõpuks :D Aitäh sisuka kommentaari eest. :D

Anonymous said...

Põuavine e. põuasomp, (haze) - tugev õhu sumenemine tahkete osakeste tõttu. Somp annab kaugemal olevatele esemetele tihti hallikas-sinaka varjundi. Päike paistab läbi sombu, eriti kui ta on horisondi lähedal - punakas-kollakana. Sombu korral on õhuniiskus väike (alla 75 %). See eristabki sompu uduvinest. Sombus on nähtavus 1 - 10 km. Olenevalt sombu intensiivsusest võib nähtavus väheneda kuni 1000 m ja alla selle. Vastavalt tekkimistingimustele eristatakse tolmu-, suitsu-, põua- ja linnasompu....aga selle aja peale oled sa selle info juba ilmselt isegi leidnud :)

Paula said...

aitääh, lõpuks sain hakkama isegi, järgmisest postitusest saab veits lugeda mu referaadi kohta :)