Pages

Thursday, May 13, 2010

Neutron

Eile oli super, mis tähendab, et tänane oli siis vist eilse arvelt pisut igavam ja mitte nii super. Aga enam-vähem tore oli ikka. Kunst oli vist kõige toredam. Me teeme graffiti't ja siis me tegelesime seal oma žabloonidega ja palavus viis selleni, et alustasime veesõda. Hiljem jätkasime koolihoovis ja päeva lõpuks olin läbimärg. Totaalselt ja igalt poolt. Õh.. Pärastpoole, peale kooli käisin rattaga sõitmas.

Üldiselt pole mul üldse blogituju.. tegelikult pole mul üldse arvutituju, sest täna oli õues nii mõnus ilm. Mul kadus igasugune huvi arvuti vastu.. Alustades orkutite ja lõpetades sayat.me-dega. Mitte ühtegi ei viitsi vaadata. Tahaks õues olla, pilte teha, muru niita (tere murusõbad :D) ja rattaga sõita.. ja päevitada.

Ma tõmbasin iPodi uued lood. Mõnusmõnus. Mulle hakkasid seoses sellega meeldima mingid väga kahtlased lood. Ma ei maini neid, igaksjuhuks. Turvalisuse mõttes.

Pilte ei ole. Homme saate, lähen Marieliga Paradiisi pilte tegema :)

Homme kokkame käsitöös. Jeiks.

No comments: