Pages

Wednesday, May 19, 2010

lemmiklillepiltEile ja täna (üleeile ka) on olnud megamärjad. Ehk siis koolis on koguaeg mingi veesõda. Ja kui keegi mind sihilikult pritsida ei taha, siis tuleb Paulake minu taha varju ja saan ikka. Aga ausaltöeldes pole vahet, õues nii palav. Peale selle on see nädal vist suhteliselt ainus raskemat sorti nädal. Teisipäeval läheme orienteeruma (ma ei tea kuhu) ja 28. on juba Läti reis! :) Niimõnus.

Võib-olla mõned jõudsid lugeda, kirjutasin vahepeal postituse koos mingite myspace survey'dega. See tundus mõttetu, niiet kustutasin ära :)

Midagi muud erilist pole toimunud. Saksa töö sain viie - happydance. Kui ma oleks nelja saanud, oleks mu veerand ka neli olnud kardetavasti. Ja need, kes lootsid kolme, ka said selle, niiet kõik on hästi. Spikusid üldse ei kasutatud selle töö juures.. *isekaeiusumidaräägin*

Votnii. Ja kui kõik läheb nii, nagu praegu tundub, et läheb, siis varstivarsti täituvad mu kaks suuuurt soovi :)
Enne ei räägi, kui kindel olen ;)

Pilte pole ja aku on tühi. Üks õiepilt või paar õiepilti peaks olema..
No comments: