Pages

Thursday, May 20, 2010

How wood would woodchuck if woodchuck could chuck wood?

Ma ei oska alustada kusagilt. Koolis oli suhteliselt igav. Esimene oli ajalugu, ja nagu te juba teate, siis see ei kuulu mu lemmiktundide hulka. Ma lihtsalt ei saa aru, mismoodi ühel hetkel nad kirjutadagi ei osanud ja siis teisel hetkel oli juba Eestis mingi Liivimaa kroonika jne. Kuidagi, üldpildiga on mul probleeme. Mul siuke tunne, et sel ajal, kui Eestis oli vabadusvõitlus, oli Egiptuses ikka alles mingi korilus ja küttimine. Aga ma ei teagi :D Keeruline.

Teine oli kunst, kus selgus, et meil on hoopis loeng. Rääkis keegi politseinik. Me imestasime koguaeg, et kui ta nii kõhn on ja kannab 10-sentimeetriseid kontsi, siis kuidas ta saab rääkida sellest, kuidas ta mingit pätti taga ajas Pirol? Oeh, ma ei tea. Igatahes.. suht huvitav oli. SUHT. Vähemalt ma tean nüüd, et nätsust, kommidest ja veinikastmes kanast ei saa purju jääda, isegi kui alaealised seda politseile meeleheitlikult selgitada üritavad.

Geograafias sain oma uurimustöö kätte. Ma sain geograafias viie, suudate te pilti kujutada?! Aganoh, see üks viis ei päästa mind niikuinii. Ammu leppinud juba sellega.

Saksas õppisime tingivat kõneviisi ja würde vormi. Alguses tundus nii ebaloogiline, aga lõpuks sain aru isegi. Ja ma sain kontrolltöö viie, mis on väga viispluss :D Saksas rohkem töid ei tule, jes!

Inkas oli kontrolltöö. Suhteliselt kahtlaselt lihtne oli see.. Tavaliselt on ikka raskemad olnud, aga mul pole selle vastu midagi, et vahepeal midagi lihtsat ka on.

Jaa kui me Liisuga olime just mõelnud, et noh, see nädal juba kolm tööd olnud ja rohkem õnneks ei saa olla, läksime me matemaatika tundi, mis päädis lõpuks tunnikontrolliga. Suht raske oli, aga ma vist sain lõpuks kõigi ülesannetega hakkama ikkagi.

Solfedžos oli mingi eksamitöö. Ehk siis terve aasta materjal, mis järelikult sisaldas ka intervalle. Aga minu arvates läks mul täitsa hästi, niiet :)

Taskus on uus Rimi! See oli selle postituse tipphetk.

Tegelikult, tipphetk tuleb nüüd. Ma lähen pühapäeval lilleneiuks :)
Solfi õpetaja rääkis, et pühapäeval on Vanemuises muusikakooli lõpuaktus, kui selline ja sinna on vaja lilleneiusid, kes lilli jagaksid. Ja siis meid Sirlega pandi tanki. Tegelikult ma täitsa häppi. Ma pean aint mõne nunnu kleidi otsima endale.

Ja teisipäeval läheme Raadi parki orienteeruma. Jei? :D

Nüüd ma lähen õue, võtan kaasa oma fotoka, mille akud ma just hetk tagasi laadijast võtsin ja õpin selgeks, mismooodi kõik töötab. :D Fotoraamatud võtan ka kaasa. Votnii :)

Ja ma avastasin, et mu fotokas on mu järjestuselt #3 parim sõber :D Niiet, arvestage ise.

EDIT: Käisin oma sayat.me-s just. Inimesed, ma ei ole haige, kui ma seal igapäev ei käi. Küll ma publishin need no :D Mõnel on päris lõbu olnud seal igatahes.

Pilte tegin ka vahepeal:

Originaalid + mu photoshopi-masterpiiisid. :D

2 comments:

Eneken said...

Mizvärk sul selle geograafiaga on? :P
Pildid on popid... peaksid Liisiga lillelaadale minema... peale kooli ei toimu su elus suurt miskit hetkel nagu ma aru saan? Ja USA on töös :P Kalli ka!

Paula said...

Geograafiat ei oska, absoluuuutselt. :D
Liisiga lillelaadale, kõlab hästi :)
Peale kooli ainult toimubki :D Eitegelikult, vaba aega on ka ikka natuke.
Jesjesjesjesjejejejeeje .
Kalli :)