Pages

Tuesday, May 11, 2010

Happy

Jei. Mulle meeldib mu jakk :)


Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
See oli rohkem selle pärast, et te näeks mu blockquote'i ka :) Muidu, tänane oli suht tore. Enamvähem. Homme on etas see lugemiskontroll. Tänane öö tuleb.. raamaturikas :D Eitegelikult, hullu pole, mul pole palju jäänud enam. Oxenis valiti mu luuletus parimaks. Ma tegin selle viie minutiga vahetunnis, aga hääled olid põhimõtteliselt ostetud. Parima luuletuse autor sau tahvli šokolaadi ja ma lubasin kõigile anda, niiet kes tahtis tükki, andis hääle. Nüüd ma siis tea, mismoodi poliitikud elavad :D Mu luuletus oli kohutavalt mõttetu tegelikult. Võin siia kirjutada.. kui vihiku üles leian :P


Frühling

Frühling ist die schönste Zeit,
alles knospet, Sonne scheint.
Vögel, Blumen, alle hier
Kinder wachen vom Neugier.

Ich rufe alle Freunde an,
weil jetzt ich Rad fahren kann.
Karnevale, schönste Feste
bringen in Stadt viele Gäste.Vot niii :D Kirjavigu täis, emme ei saa seda lugeda.. tekitab peavalu ehk või midagi. :P Aga.. muidu.. riimi ka ei lähe osades kohtades. Aga.. šokolaad oli põhiline. Ja viie sain ka :D Oxenis viit saada on sama hea, kui üritada räääkida midagi, mis tegelikult tundub võimatu ja siis see lükkkub edasi koguaeg. Okei, need polnud kohe üldse mitte seotud :D:D Aga.. hm.. ee.. Ma tahaks rattaga sõitma minnna.. kohepraeguuu..

Reedel Marieliga Paradiisi pilte tegema. Can u believe it? MA SAAN PILTE!! JA lõpuks saan Marieliga kuhugi. :D JESJESJES.

Okei, ja peale reedet, pildiplaane? :) Andke rutttu teada, siis ma oskan ette arvestada, muidu juhtub nii, nagu eelmine neljapäev juhtus. :)

PS. Watta asja on mu ninal viga? :D Viimase nädala aja jooksul on NELI inimest mu nina kohta midagi öelnud. :D Jah, mul on ilus nina :D

5 comments:

Martin said...

see pärg võililledest oli kena, ise tegid? :)

Paula said...

Ohsaraks, Sa ka nägid? :D Tegin ise :)

Kõik kiitsid :D

Martin said...

ma kirusin end maa alla, et fotokat kaasa ei võtnud, oleks saanud perfectofoto :D

Mannu said...

Tere tulemast äraostmise-maailma, pisike :) ei tegelt, mannule meeldib pällu luuletus, kas šokolaad oli hea ?

Paula said...

Martin: Äh, no siis teeme uue pärja, ega midagi :D
Mannu: Awtsh, oli küll hea šokolaad, aitääh :D