Pages

Tuesday, May 25, 2010

HAHAHA

Käisin täna oma isikliku Ženja Fokiniga shoppamas ja peale seda meenutasime oma kaheaasta tagust Toomemäe trippi. Käisime Taskus, Reservedis, kus mu Ženja otsis välja haaremid ja lasi mul need jalga toppida. Tegelt polnudki nii hullud, ühed teksast olid täitsa mõnusad. Aga siis ma mõtlesin, et ma peaks kannatama ja Crisi kommentaare, et miks ma kardinaid kannan. Ja muidugi oleks see naljakas, aga ma vist üleüldiselt ei ole haaremi-inimene.
Toomamäega seoses, mõni aasta tagasi, kui me Liisuga veel kõvasti titemad ja kõvasti... ägedamad? olime, käisime me Toomemäel pilte tegemas. Meil polnud siis oma peegelkaamerast aimugi ja üldse olime jube teistmoodi. Igatahes tegime me siis ühe pildi, mis tol ajal mu jube lemmik oli.. Ja nüüd tegime sama pilti järgi, mis muidugi ei õnnestunud nii perfektselt, aga te saate põhimõttest aru. Niiet, naerge :DVotnii :DDDD

Ahjaa, käisime Megazones ka vaatamas, aga mängima ei läinud. Liisu helendas :D


6 comments:

Martin said...

jalg ei paindu enam nii hästi, jah?:D
(seivib kiiresti pildid desktop'ile, enne kui Sa maha jõuad need võtta)

Paula said...

ahhahaha, ma lihtsalt tegelt ei mäletanud, kuidas mul oli :D
NII EI TOHI!!!! :D
Sa oled mulle ka pildi sees ;)

Liisu I said...

kuule, kui aus olla siis see vanem pilt on isegi parem. ma vist hakkan oma pällust reidikate tegemis skille kaotama :D
peaks vist jälle oma kardinad jalga panema, ta ei ole mulle niinii kaua midagi enam öelnud :( :D

Paula said...

nujaah, tglt kui ruumi oleks rohkem olnud, siis oleks selle objektiiviga paremini hakkama saanud.
agajaah, kardinad olgu jalas! :D

Grey Silk said...

Isver kuidas sa pole üldse oma ema nägu :) Ikka kõvasti ilusam! Eriti sellel uuel pildil.

Paula said...

Ei olegi? :(
Hehe, eitea..
Tähh ikkagi :P