Pages

Sunday, May 23, 2010

definition to addiction: being abnormally tolerant to and dependent on something that is psychologically or physically habit-forming (especially alcohol or narcotic drugs)

Täna oli super. Rohkem, kui super. Hommikul ärkasin suht vara isegi, kümne ajal ehk? Peale seda kulus kogu mu aeg lokkidele ja kõigele muule, mis seondus kontserdiga. Pool kaks saime Sirlega Vanemuise ees kokku ja kell kaks hakkas kontsert. Kuulasime esitused ära ja siis tuli vaheaeg, peale mida algas aktus. Me Sirlega jagasime kõigile lõpetajatele lilli. Alguses oli nii kahtlane tunne, käia koguaeg edasi tagasi ja midagi nagu öelda ka ei osanud ega midagi. Pealegi osad kõndisid üldse meist mööda, kuna nad ei pannud meid tähele. Eks me siis jooksime laval neile järgi :D Peale lillede jagamist ütles solfi õpetaja, et meil mõlemal Sirlega veerandid kümned. Mul jäi suu lahti vist. Tegelikult ei saa ma siiani aru, kas ta tegi nalja või mõtles tõsiselt, igatahes olen ma praegu väga-väga õnnelik. Äkki ma sain selle eksamitöö kümne ja see, nagu juba räägiti, otsustab ülipalju. Homme kuuleb. Peale selle käisin õhtul rattaga sõitmas, nagu ikka. Hästi tore oli. Emajõe ääres käisin, Raekoja platsis, isegi Taskus :) Igatahes, hästihästi tore oli.
Ahjaa, kontserdil üks õpetaja küsis, et nad juba tükk aega arutavad selle üle, kas mu juuksetoon on päris. Ma ütlesin, et nagu on ja nagu ei ole ka. Igatahes ütlesid nad, et isegi triibutatult on see lihtsalt üliilus. Ma olin nii häppi :D
Vahepeal oli meil Martiniga pikk vestlus lemmiktoitudest. JA tutipäevast. JA kõigest muust. Igatahes, ma sain ühe msni-chappie juurde - happydance. :)

Ja õhtul pöördus see kõik ümber. Ma ei tea mis nüüd saab. :)
Kõik on täitsa segamini...


Ma olen pruuun-pruun-pruuuun. Või vähemalt pruunIM, kui enne :)

PS: Pealkirja kohta - mul on rattasõltuvus :D Kõik on ok :D

No comments: