Pages

Tuesday, May 25, 2010

Aiapidu

Tegin täna ühe plakati ja kuna see tundus täitsa tore üritus, siis panen siia ka selle pildi.


Votnii, minge kõik kindlasti :)

Muidu tänane päev oli suht megaigav. Ja mõttetu. Aga vähemalt sain reedeks latid ära vahetatud. Saan Lätis shopata, jei.

Ja ma saingi solfi veerandi kümne, plaksutage. Ma olen veits ülihäppi. Kitarris läks ka hästi. Neljapäeval on eksam. Kardankardankardan.
Ma mõtlesin, et ma võiks mõne mõnusa tuntud loo kitarril ära õppida. Mingi lihtsa, aga mõnusa. Ohsa, ma just leidsin loo endale. Niiäge. Võib-olla viitsin isegi video teha sellest, kui selgeks saan :)

Headööd :)

2 comments:

Mannu said...

pällu on osav, pole midagi öelda. :D mannu sai ka solfi teise aasta viimase veerandi kümne, viska nukki. :D aga. see teise klassi eksam oli ülijube, neljanda klassi oma VEEL jubedam. *hoiab pöialt, tunneb kaasa*

Paula said...

ÕÕH, jah muidugi, hirmuta mind :D
ma loodan, et ma saan hakkama ikkagi.

aitääh mannu. :)
*nukki ka*