Pages

Tuesday, April 27, 2010

Kui kaua on kaua?

Ühesõnaga.

Mu mata töö oli jubetore. Pidime iseloomustama mingit seost. Ma jäin mõtlema, et kummal juhul läbis kumbasid veerandeid, et kui kordarv on negatiivne siis mis veerandid ja kui positiivne, siis mis. Kuna mul oli lause poolik, siis kirjutasin et "graafik läbib 1. ja 3. või 2. ja 4. veerandit." Mõtlesin, et pärast tõmban maha. Arvake ära, kas mul tuli meelde pärast? :D Õpetaja sai naerda kindlasti :D

Peale selle on Oti plaat jõhkralt hea. :) Supersuperhea. :) Nagu ikkka.. ah okei :D HEA noh :)

Leidsin oma Barbie ülesse. Ühe neist at least. Mingi päev tuli isu barbieriideid õmmelda, aga mida polnud, oli Barbie. Midagi võiks nüüd teha isegi. Minu puhul on normaalseid riideid palju oodata, aga loooota võib (ärge lootke :D). Barbieriided on tegelt isegi suurem tõenäosus, sest need väikesed :D

Täna käisin jalutamas. Hästihästi ilus ilm oli :)

Reeeedel on kevadkontsert. Ma tahaks näha, mis sellest saab :D Igas mõtttes..it ain't that easy II by ~Kiscie on deviantART

Ja nüüüd mu devi kontost. Pmst, kopin teile selle statistika ja kirjutan oma kommentaarid juurde :D

Kiscie has 2,055 pageviews total and her 114 deviations were viewed 2,500 times. She watches 66 people, while 20 people watch her.
Overall, her deviations received 151 comments (uskumatult palju minu jaoks :D) and were added to deviants' favourites 271 (sama lugu) times, while she commented 406 times, making about 0.32 comments per day since she joined DA. This means that she gave 27 comments for every 10 that she received.
Her deviation with the most comments is for simplicity (kliki) with 10 comments, while her most favourited one is :.v.a.l.e.n.t.i.n.e.s.d.a.y.:, with 11 favourites. Her most viewed deviation is heart with 79 views.
18 favourites were given for every 10 comments.
Every 10.8 days she uploads a new deviation, and it's usually on a Saturday (mul pole laupäeviti muud targemat teha, kui devis istuda?! ), with 21 (18%) of her deviations.
Her busiest month was June 2009 with 24 (21%) of her deviations.
The majority of her deviations are uploaded to the photography gallery (105), while her favourite category was photography > conceptual with 36 deviations.
Comments per deviation: 1.32
Favourites per deviation: 2.37
Views per deviation: 21
Comments per day: 0.12
Favourites per day: 0.21
Deviation views per day: 2.02
Pageviews per day: 1.66

Igatahes. Isegi hästi minu arvates :) Kui kellelgi, kes mu blogi loeb, on devi kontosid, siis andke link või nimi, ma hea meeeelega followiks või jagaks llama bädšisid :D

Mul on kahtlaselt hea tuju :D:D:D Okei.. tegelt ma lähen nüüd õue, sest me grillime, esimest korda :)
Jeehaw. Agamuidu, pilte võin ka otsida pärast siia juurde natuke :)


mu devi konto muidu: http://kiscie.deviantart.com/

Mul uuus follower, hei! :)

6 comments:

Magusavaba said...

Tahaksin ka väga kevadkontserti kuulama jõuda, aga vaatame, kas õnnestub

Paula said...

ja kes Sa oled? :)
tulejaah :)

Eneken said...

oi, aga mina arvasin, et reede on laupäev :D Kas sa said mulle pileti juba???

Paula said...

sain jaah, aga.. pmst.. pole hullu :)

Eneken said...

eieiei, hoia pilet alles ;)

Paula said...

selge :D