Pages

Friday, April 23, 2010

Kleit

Pidime neljapäeval kunsti tunniks otsima rahvusliku mustri. Ükskõik, millise rahvuse oma. Ma otsisin seda kella üheni öösel, sest ükski ei tundunud eriti hea. Lõpuks leidsin ühe mõnusa sigrimigri pildi mulgi mustritega, mis oli küll sutsu jõuluteemaline, aga pmst polnud seda aru saada, kui osad detailid välja jätta. Tunnis tuli välja, et me peame tegema kavandi sellest mustrist mõne asja peal. Ma tegin kleidi, sest see tundus kõige lihtsam joonistada ja üldse meeldib mulle kleite joonistada..

Pmst, ma elusees poleks uskunud, et ma nii palju nikerdad viitsin ühe kunsti tööga, mis lõpetab kusagil kaustas teiste töödega ja ma saan selle eest viie ning kardetavasti ei saa ma seda tööd isegi mitte tagasi. Kui saan, siis kindlasti kunagi väga väga kaua aega hiljem..

Mjah.. Siin see on:

Natuke on kõrvalt seda päris mustrit ka näha..

Ja üldse on mul viimasel ajal mingi kunstilaine. Mõni nädal tagasi poleks ma elusees viitsinud kolm päeva digilauaga mõnda pilti joonistada. Ega kunstitunni jaoks nii palju vaeva näha...

2 comments:

Eneken said...

hmm... mul on varsti kleidivajadus... äkki saaks tellimuse anda???

Paula said...

njaa.. ikkasaab :)