Pages

Saturday, April 24, 2010

Nädalast

Reedel (eile) pidime lastekoori tulema pool tundi hiljem, ehk siis poole üheksaks. Ma tulin ikkagi liiga vara kodust ära ja mõtlesin, et lähen ringiga. Nagu, et kui ma muidu lähen mööda Jaama tänavat ja jõuan 3-4 minutiga, siis mõtlesin, et lähen Raatusest alla ja nii edasi. Tulemus oli see, et ma jõudsin kooli 6 minutiga. Võite ise arvata, kas ma jõudsin ikka liiga vara :D

Peale lastekoori oli inglise keel ja siis tuli välja, et meil on kolm käsitööd. KOLM tükki. Ma tavaliselt juba teise tunni poole peal tahaks magada. Pealegi õmbleme me neid lastekoori seelikuid seal, mis on kohutavalt igav. Kuigi ma saan aru, et keegi peab neid tegema, siis ma pidin NELI korda ühte seelikut triikima.

Vahepeal oli mul tore vestlus kõige toredama inimesega, keda ma tunnen. Seda muidugi jutumärkides. Aga peale seda tuli Paula ja oli nii armas, et ajas mu oliiviõli naljade ja muu sellisega naerma. Cute. :)

Njah.. Igatahes, see nädal oli üldse suht tore. Neljapäeval oli kevadpeo proov. Ja ma arvan, et Kadi laulab Rändajaid paremini, kui keegi teine seda teeks. Üldse, mulle meeldivad selle aasta lastekoori laulud.. Peale.. ühe.. Aga see pole laulu viga, asi on rohkem nagu solistis.. E.. aga, tulge vaadake ise :D

Praegu lähen Kaubamajja. Seal on Ott, kelle käest saab autogrammi ja ma kavatsen selle plaadi ka osta.
Kraaka-Ott ;D ( inside :D )

Pärast saab pilte võibolla :)

No comments: