Pages

Friday, April 16, 2010

Mõmmmi

Hehe. Ma tean, et ma sain ühe lugeja juurde vahepeal, niiet tsau sina. :)

Aga.. vahepeal pole peale selle mitte midagi toimunud. Pmst. Ma olen kõigile midagi teinud, aga ma ei tea mida. Äkki peaks korraldama mingi kampaania, et nagu... Võiks jagada kõigile lipikud, kuhu nad saaks kirjutada, mis ma teinud olen. See oleks nii äge, sest siis ma saaks teada vähemalt.

Okei. Hm. Ma saan viimasel ajal muusikakoolis kahtlaselt palju kümneid diktaatide eest. Ja ei, ma ei vaata kellegi pealt maha. Lihtsalt, endal hakkab ka kahtlane juba. Mitte et see halb oleks :D

Ma pean mingid asjad blogisse ülesse kirjutama, sest see on ainus koht, mis on võimeline mulle mingeid asju meelde tuletama. Nagu.. Tegelikult telefon ka, aga kõik muu on mõttetu aja raiskamine. Blogis ma vähemalt käin.

Esmaspäeval tuleb kevadpeo piletite raha ära viia ja Ranerile ipodi laadija anda.

Votnii. Ma ennustan, et esmaspäeval pole mul ikkagi meeles.. :D 

Aga me läheme klassiga Riiga. Kirjutasin sellest juba? Eniveis.. Riiga. Üheks päevaks -.- Kõik ütlevad, et üks päev on eriti mõttetu, kuna me aint loksume bussis ja jookseme kõikidest nendest kohtadest läbi. Aga.. arvestades, et me oleks muidu Saaremaale läinud, siis ma olen isegi õnnelik suht.

Jah.. Aga.. See on vist suht kõik praegu. AHJAA. Juuksuris käisin. Pilti ei ole praegu... :D
Võib-olla õhtul saab pilti. Või homme. :)

No comments: