Pages

Saturday, April 3, 2010

Mängublogi / blogimäng

Koolist nii palju, et kõik kannavad sebramustrit ja kraaksuvad omavahel sama palju, nagu alati. Niipalju on nädalast tolku olnud, et mina ja emme teame nüüd, misasi on stratosfäär - nimelt atmosfääri kiht, mis asub ~10-50km kõrgusel maapinnast... telefoniarve tuli - õnneks mitte NII kõrge... ja muusikakoolis räägiti intervallidest... helikõrguste värk, mitte eriti huvitav, õnneks õpitav. Kõik kindlasti värvisid eile mune ja olid häppid, aga mina jäin pühadeks kurguaikeks, mis on totaalselt ebaaus. Ja kui kurk on haige ja rääkimisele eelistaks fonogrammi, jäävad üle tubased tegevused - nagu näiteks lokid ja ipod ja mõistagi skype - täielik kurguhaigete paradiis... Moekesepalavik on nüüd läbi (selleks aastaks) ja minule jääb see meelde pitsi õmblemisega lukkudele, millest mul mõneks ajaks kopp ees on. Nii et rektsioonide ja õmblemisega on mõneks ajaks aeg maas... ja maast rääkides on lumi asendumas miski kummikusõbraliku ollusega. Pika blogitühjuse peale sain ma täna hüüdnimeks vooster, misjärel emmelt blogiabi küsisin ja peale seda selgus, et blogi kirjutamisel ei pea alati mõtlema nii, et auk peas. Ja selle kõige tulemusena said kõik followerid siiski järjekordse blogi (välja arvatud see kiilakas türgi vanamees, kelle ma blokeerisin), ja kuna mul on hunnik kasutamata kinopileteid, siis kuulutan ma välja kiirkonkursi hea blogi ideedele -nii et mis teeb blogist HEA blogi??? Parimad lähevad minu arvel tasuta kinno :P

... ja kes arvab ära, miks see blogipostitus on võrreldes minu teiste postitustega eriline, see saab kaks tasuta kinopiletit.

Kui see piisavalt motiveeriv pole, siis kinos on hunnik filme ;)
http://www.cinamon.ee/

10 comments:

Eneken said...

ma tasakaalustasin su followeride arvu - ehk siis asendan nüüdsest seda paksu kiilakat türgi vanameest :P

Paula said...

LOL. Aga tore :P

Greta. said...

ma tahtsin juba enne selle blogi lõppu kirjutada, et selles postituses on midagi erilist. See pole selline paulalik. See oli teistmoodi. Mulle tundus, et see oli mõnesmõttes natukene minulik.. mul on vahepeal kombeks kõik kuidagi ühes jorus ära rääkida ja siis avastada, et täitsa mõnus oli nii kirjutada. :)
Ma arvan, et blogi teab heaks see, kui blogijale meeldib, see mida ta kirjutab. Pole niivõrd oluline see, et see teistele meeldiks, kuivõrd see, et see blogijale meeldiks. Mina näiteks kirjtuan blogi täiesti enda jaoks ja on juhus, et mõni seda loeb ka. Ma ei saa mainimata jätta, et sul on väga hea blogi, mida ma iga kord hea meelega loen :)
Seda juttu sai siia präägu hästipalju, aga ma loodan, et Sa said aru, mida ma öelda tahtsin :)
PS. ma ei teinud seda kinopiletite pärast XD

Paula said...

mm.. need pikad kommentaarid on niiii toredad :P aga aitääh vastuse eest :)

Eneken said...

muide... su blogi nõutavust ei näita mitte AINULT pikad kommentaarid - vaata, mis su külastuste number on... kuidas rektsioonide töö läks?

Paula said...

maitia.. hästi vist isegi :D

Liisu I said...

Hea blogi on blogi, mis eelkõige peab meeldima selle kirjutajale. Kui see muidugi peale selle ka kellelegi teisele meeldib, siis on väga hea. Hea blogi sisaldab hästi palju juttu ja pilte.
Ma ei oska öelda, mis selle postituse juures teistmoodi on, aga ma saan aru, et midagi on. Kuidagi teistsugune kirjutamisviis on ja rohkem igasuguseid kirjavahemärke ja smaile äkki..

Paula said...

Hehe :) Tähh

Liisu I said...

Hea blogi uueneb ka tihti -.- (3-4 postitust nädalas). *vihjevihjevihje*

Paula said...

hhaha :D:D