Pages

Tuesday, March 9, 2010

Torepostitus

Täna oli üliülimõnus päev. Esiteks sellepärast, et ma polnud hommikul ärgates üldse unine.. Sest ma läksin eile mingi.. pool üksteist magama vist. Tavaliselt selliseid asju ei juhtu. Peale selle avastasin ma, et mu roosid polegi veel ära närtsinud ja ma saan neist ikkagi pilti teha. Koolis oli ka tore, enamuses. Matemaatikas oli töö - võrdeline sõltuvus. Vahetunnid olid hästi toredad. Mingi aeg mängisime kaarte ja mingi aeg tegime pilte. Eesti keeles saime kontrolltööd kätte ja loodusõpetuses saime praktilised tööd tagasi. Inimeseõpetus oli täna suhteliselt igav. Koolis on paljundusmasin katki ja me ei pea eriti töölehti tegema, see oli ka tore. Saksa kõnekeel jäi ära, mis oli täitsa tore, sest varem sai koju. Kuigi see-eest oli meil üks saksa keele tund ikkagi terve klassiga ja me kirjutasime põhimõtteliselt terve tunni. Niiet kokkuvõttes oli täitsa tore, mõnede vähemtoredate asjadega.

Eesti keeles saime teada, et peame tegema intervjuu. Põhimõtteliselt on sinna veel nagu sada aastat aega, aga kuna me võime selle ka varem esitada, siis ma vaikselt jah.. juba tegelesin sellega. Ühesõnaga, me peame selle intervjuu tegema ükskõik kellega. Kas emaga, isaga, õega või siis kellegi tuttavaga, kes on mingit moodi eriline või huvitav. Ma teadsin kohe, kellega ma tahaks teha. Loomulikult Kerttuga :P Niisiis jälgisin ma peale kooli msni poole silmaga koguaeg ja kui ta lõpuks tuli, küsisin, kas ta oleks nõus. Ja ta oli nõus :) See tegi mu toreda päeva veel kümme korda toredamaks. 

Lisaks sellele kõigele sain ma Rybaki autogrammi. Täitsa popp värk :D Aitäh :P Kuigi ma ise kontserdil ei käinud ega midagi, aga andke teada siis blogides või kusagil, kuidas oli (need, kes käisid).

:P

Terve päeva jooksul oli tegelikult üks jube masendav pool ka. Mul oli hommikust saati paha olla. Pea valutas ja üldse oli imelik. Aga peale seda, kui kooliarst mulle seda ägedat rohtu andis, mis käib keele alla ja maitseb vastikult, läks mul isegi veits paremaks. Kodus olles olen ära joonud veel mingi massiivse koguse teed ja see on ka asja palju paremaks teinud. Ma ei taha haigeks jääda.. Sest ma olen pool veerandit haige olnud, sadat moodi, enam ei viitsi :D

Ja ma sain just ühele poole veel ühe väga toreda asjaga - enda korraliku blogiga. Selliseid on tore kirjutada, aga alati lihtsalt ei oska. :P Homme on muusikatund, kus lauldakse arvatavasti Rändajaid. Saab näha..

Ahjaa.. ma tahtsin oma kitarri asendusõpetajast rääkida, aga mul tuli suures tuhinas meelde, et ma juba mainisin teda oma eelmises postituses. :D Mul on temaga esmaspäeval veel tund.. Ta köhatas koguaeg, kui mul sassi läks.. ja siis lõpuks mul läks koguaeg sassi suht ja siis tal oli nagu köhahoog, koguaeg köhatas :D Ei.. asi polnud nii hull...

Wearing a watch, you're doing it right (Y)


Paar pilti kaa..

No comments: